None
10 0 1 6

CRNO NAM SE PIŠE: 10 poslova koji će nam roboti UKRASTI u bliskoj budućnosti (broj #9 će razbesneti mnoge)

Podeli
Nauka i tehnika
Jasmina G.
Nauka i tehnika
Jul 08, 2016

Roboti su u poslednje vreme napredniji više nego ikada, zapravo svako 11. radno mesto biće robotizovano u bližoj budućnosti. Pogledajte ovih 10 poslova koje će sigurno obavljati roboti umesto ljudi:

1. Medicinske sestre

Medicinske sestre
Foto: thatviralfeed.com
Ovaj japanski robot dizajniran je da brine o ljudima baš kao prava medicinska sestra. Napredna tehnologija je omogućila da ovi roboti pomoću senzora osećaju miris, čuju, vide i osećaju. Preciznost robotske medicinske sestre može biti veća, ljudi ipak ponekad greše.

2. Vojnici

Vojnici
Foto: thatviralfeed.com
Ovo je nešto poput Terminator filmova, možemo reći da je Džon Konor imao pravo. Vojska već eksperimentiše sa robotskim super vojnicima koji bi trebalo da neprijatelja ostave u ruševinama. Takođe će srušiti snove ljudima koji su planirali da pristupe vojsci. Ove mašine su strašne. mnogo strašnije od ljudskih vojnika.

3. Prosvetni radnici

Prosvetni radnici
Foto: thatviralfeed.com
Čak se i danas ne morate mnogo truditi kako biste predavali odeljenju. Prosvetni radnici i sami kažu da već sada mnogo koriste tehnologiju, kao što je video ili interaktivni softver za svoja predavanja.

4. Bejbisiteri

Bejbisiteri
Foto: thatviralfeed.com
Zašto biste plaćali tinejdžerima da čuvaju vašu decu, kada možete imati robota koji će paziti na njih? Roboti će sigurno marljivije obavljati ovaj posao za razliku od tinejdžera.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email