None
6 0 1 0

6 stvarno zanimljivih uređaja koji će vas zabaviti (broj #2 je savršeno za vašu decu)

Podeli
Nauka i tehnika
Jasmina G.
Nauka i tehnika
Jan 11, 2016

Nove igračke i stvari koje ćete zavoleti na prvi pogled.

1. Torofluks

Torofluks
Foto: imgur.com
Igračka četvrte dimenzije. Proizvođači ga nazivaju i "kinetičkom prolećnom igračkom", ali u suštini, u toku igre najviše se koristi na rukama, sve do ramena. Torofluks je taktilna igračka napravljena od samo jedne niti metala. Napravljen je od nerđujućeg čelika.

2. MOVA Globus

MOVA Globus
Foto: imgur.com
Idealno za radni sto ili neko drugo mesto u kući. Kugle ne zahtevaju baterije ili žice, već se rotiraju zahvaljujući prirodnom ili veštačkom svetlu. Spoljašnji sloj je sjajna akrilna ljuska koja omogućava da se unutrašnjost globusa tiho i nežno zavrti. Globusi dolaze u nekoliko različitih veličina i uključuju nekoliko modela, kao što se da videti iz prikazanog.

3. Lotos svećice za tortu

Lotos svećice za tortu
Foto: imgur.com
Ni odrasloj osobi ne bi smetalo da joj se ovo nađe na torti. Kako se latice otvaraju tako se i svećice pale i izgleda prilično spektakularno. Takođe, uz ovu lotos svećicu ide i poznata rođendanska melodija.

4. XM42 Bacač plamena

XM42 Bacač plamena
Foto: imgur.com
XM42 je izgrađen kao ručni, "uzmi i pali", bacač plamena koji može da dostigne dužinu plamena i do 25 metara. Prilično opasna sprava, a daleko od toga da nije uzbudljiva.

5. Luda kolica

Luda kolica
Foto: imgur.com
Ovo je napravljeno samo za jednu stvar: Da se voziš kao gazda. Na osnovu gifa iznad, misija je obavljena. Ono ima specijalno skretanje koji omogućava vozačima da u potpunosti kontrolišu svoje nanose, okrete i pravac u krivinama. Na osnovu onog što se da videti, sprava izgleda jednostavna za rukovanje i manevar. Takođe ima i promenljivu brzinu na nožnoj pedali koja vam omogućava da dostigne brzinu do 20 km/h.

6. Magični pesak u peščanom satu

Magični pesak u peščanom satu
Foto: imgur.com
Kreativni model tradicionalnog peščanog sata.
Image source: imgur.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email