None
10 0 1 6

POSLEDNJA REČ TEHONOLOGIJE: 10 neverovatnih pronalazaka koji će obogatiti vaše domaćinstvo i DRASTIČNO vam olakšati život

Podeli
Nauka i tehnika
Milos R.
Nauka i tehnika
Aug 02, 2016

Ovi pronalasci postali su popularni širom sveta zbog svoje neverovatne efikasnosti i mogu vam učiniti život lakšim i bogatijim!

1. "Belkin WeMo" lonac na elektronsko upravljanje

"Belkin WeMo" lonac na elektronsko upravljanje
Foto: bt.com
"Belkin WeMo" menja svet uređaja kućne automatizacije. On omogućava telefonima da se povežu sa uređajima sa udaljene lokacije, posebno za sve one koji su u pokretu i nemaju vremena da borave u kuhinji. Jednim pritiskom na dugme može se kontrolisati temperatura, vreme kuvanja i jačina. Cena je 99,99 dolara.

2. "iRobot Looj" automatski čistač za oluke

"iRobot Looj" automatski čistač za oluke
Foto: ieee.org
Vlasnik bilo kojeg domaćinstva zna koliko je važno očistiti oluk. Prljavi oluk može dovesti do nagomilavanja leda tokom zimskog i prelivanja vode tokom kišnih perioda. Uz pomoć ovog novog čistača i pritiskom na dugme, ovakav posao je mnogo lakši. Automatski čistač koristi sistem koji sam prolazi kroz oluke i čisti ih. Ovo vam pomaže da sami obavljate riskantan posao penjući se na merdevine. Cena: 299,99 dolara.

3. "LG" kućno ćaskanje

"LG" kućno ćaskanje
Foto: gizmag.com
"LG" je izbacio na tržište jedno od svojih najnovijih dostignuća kućne automatizacije i aparata. Uz pomoć opcije za "kućno ćaskanje", pojedinci mogu poslati poruke svojim uređajima šta da rade. U izboru je pranje veša, ringle, mikrotalasne pećnice i još mnogo toga. Ovaj novi usavršeni proces obavljanja kućnih poslova može vam učiniti život mnogo lakšim. Cena: besplatan za sve koji imaju kompatibilne "LG" uređaje.

4. "iRobot Scooba" robot za čišćenje podova

"iRobot Scooba" robot za čišćenje podova
Foto: britishgas.co.uk
Uz pomoć ovog malog robota, čišćenje prljavštine i nečistoća sa podova od tvrdog drveta ili pločica nikad nije bilo lakše. On ima motor sa naprednom veštačkom inteligencijom i algoritmima koji čak i sa velike udaljenosti prima naređenja za čišćenje prljavih podova. Sa procesom čišćenja u tri koraka, zagarantovano je da će podovi izgledati blistaviji. Prvo se namoči pod, zatim se izriba i na kraju briše podove u završnom ciklusu. Ovo je korisno malo pomagalo za sve domaćice koje su umorne od ovakvog posla. Cena: 599,99 dolara.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email