None
2 0 1 0

NE POKUŠAVAJTE KOD KUĆE: Kada je popularni Ajfon 6 izašao mnogi su ga testirali na razne načine, ali ovaj momak je fascinirao sve svojim testom

Podeli
Nauka i tehnika
Nadežda P.
Nauka i tehnika
Oct 29, 2015

Od svih vrsta testova, on je odabrao baš ovaj... Dok su drugi testirali da li se novi telefon krivi ili da li je otporan na pad, ovaj momak je pokušavao nešto totalno neočekivano.

Jedan od zanimljivih testova napravio je Zak Stralej, koji je u vodu uronio Ajfon 6S i 6S Plus. Cilj je bio da testira koliko dugo mogu da izdrže u takvim uslovima, s obzirom na to da prema službenim specifikacijama nisu vodootporni.

Nakon 60 minuta Zak ih je izvukao iz vode i sve je bilo u redu. Jedino je primetio da je Ajfon S6 nakon provedenih u vodi dobio jednu dijagonalnu crtu s unutrašnje strane ekrana, dok se Ajfon 6s Plus pokazao kao potpuno vodootporan.

Ako je verovati ovom videu, onda je čudo što Ejpl nigde nije spomenuo ovu sposobnost svojih novih uređaja.

Izgleda da vaš novi Ajfon neće nastradati ako vam padne u kadu, lavabo ili jezero, ali ipak nemojte ovo da probate kod kuće. Ako telefon ipak ne bude radio, Ejpl ga sigurno neće zameniti jer nigde ne piše da je uređaj vodootporan.

Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email