None
9 0 1 4

ZVALI SU GA ČOVEK SA POGLEDOM SMRTI: Zastrašujuća priča o svirepom ubici bez emocija koji je ubio 21 osobu a da nije ni trepnuo!

Podeli
Istorija
Nadežda P.
Istorija
Dec 25, 2015

Znate li ko je bio jedan od najgorih serijskih ubica ikada? Karl Panzram bio je čovek bez emocije, krvoločan i lukav. Pogledajte koja su najveća zlodela koja je on počinio, a koja će se večno pamtiti kao neki od najsurovijih zločina.

Foto: ozy.com
Kar Panzram, tetovirani div, kako su ga zvali, čovek visok 183cm sa hladnim sivim očima, radio je kao pomorac na brodu u Angoli 1920. godine. Zajedno sa kolegama pomorcima krenuo je u ekspediciju lova na krokodile. Međutim, Karl je imao neke druge planove. Kada su pristigli u Lobito zaliv, upucao je sve i jednog člana posade i njihovim telima nahranio je krokodile.

Foto: wikipedia.org
Kako je priznao, počinio je 21 ubistvo i zlostavio je više od 1.000 mladih muškaraca i dečaka. Napisao je svoju autobiografiju dok je bio u zatvoru: "Ni malo mi nije žao zbog tih zločina koje sam počinio.", i bio je veoma iskren: "Mrzim čitavu ljudsku rasu, čak i samog sebe!".

Foto: analsofcrime.com
Da li je zaista bio toliko loš? Da, ako je verovati na reč ekspertima koji su proučavali njegovo ponašanje i ustanovili da koren njegove zlobe potiče iz ranog detinjstva. Rođen je 1981. godine u veoma siromašnoj farmerskoj porodici u Minesoti. Otac ih je napustio kada je Karl imao 8 godina. Zbog lošeg ponašanja i pljački koje je počinio još kao dečak, išao je u školu u kojoj su ga mučili, kažnjavali i zlostavljali, što je uticalo na njegov razvoj i pogled na život.

Foto: analsofcrime.com
Nakon što je završio školovanje, živeo je u teretnim vozovima. Jednom ga je napala grupa mladića i zlostavljala ga, što ga je učinilo "tužnijim, bolesnijim i mudrijim dečakom". Godine 1915. pljačkao je i zlostavljao dečake širom Kalifornije, što ga je odvelo u zatvor na 7 godina, gde su ga mučili i kažnjavali, držeći ga zatvorenog u samicama bez vode i bubašvabama kao jedinom hranom.

Foto: kriminalminds.wikia.com
Pobegao je 1918. godine i iste godine počinio svoje prvo ubistvo. U Njujorku je ubio 10 mornara, koje je zaposlio da rade na njegovom brodu, koji je kupio od ukradenih para. Ubrzo nakon toga, pre polaska u lov na krokodile, zlostavljao je i ubio jednog dečaka. Policija je ubrzo otkrila njegove zločine i krenula u potragu za njim, što je on shvatio i dugo uspevao da im pobegne.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email