None
10 0 1 6

10 najkrvoločnijih žena čiji GNUSNI zločini i dan danas ostavljaju ljude u gađenju... ovo je da se naježiš!

Podeli
Istorija
Mirka S.
Istorija
Aug 10, 2016

U krivičnoj istoriji savremenog sveta, žene su statistički manje sklone izvršavanju ubistava od muškaraca. To je jedan od razloga zašto mediji imaju tendenciju da naprave senzaciju kada se ovako nešto dogodi. Međutim, ovim ženama nije potrebna nikakva medijska pomoć, jer su njihova dela više nego užasna!

1. Mari de Ru (Mari Mening)

Mari de Ru (Mari Mening)
Foto: boredomtherapy.com
Rođena je 1821. godine u Švajcarskoj. Nakon udaje uzela je prezime Mening, ali je i dalje održavala "prijateljstvo" sa bogatim čovekom Patrikom Okonorom. On je svoje bogatstvo želeo da ostavi Mari, te su ga ona i Frederik pozvali na večeru. Mari mu je pucala u potiljak, a on je to preživeo, Frederik ga je dokrajčio pajserom. Par je bio obešen zbog ubistva, a na njihovom pogubljenju je prisustvovao i Čarls Dikens, čije je pisanje uticalo na ukidanje ove kazne u Engleskoj.

2. Konstanca Kent

Konstanca Kent
Foto: boredomtherapy.com
1860. 4-godišnji Frensis Kent pronađen je ubijen u sporednoj zgradi. Njegova 16-godišnja polusestra Konstanca Kent priznala je zločin svešteniku. Mnogi su sumnjali da je mlada Konstanca zapravo prikrivala nekog drugog, a najviše se sumnjalo na njenog oca, Samjuela Kenta.

3. Bela Gunjes

Bela Gunjes
Foto: boredomtherapy.com
Rođena u Norveškoj kao Brunhilda Paulsdater Storset, udala se za svog prvog muža, Madsa Alberta Sorensona, 1884. godine, nekoliko godina kasnije, preselila se u SAD.
Ona je jedna od najoktrutnijih kriminalaca ikad! Ona je mamila mlade i bogate muškarce, da bi se kasnije sa njima verila. Ubijala ih je zbog novca i životnog osiguranja. Pisala im je romantična pisma, a oni prosto nisu mogli da ostanu ravnodušni prema njoj. Udavala se 2 puta, i ta dva muža je ubila, a takođe i svoju decu.

4. Dagmar Overbaj

Dagmar Overbaj
Foto: boredomtherapy.com
Od 1916 do 1920. godine vodila je dom za nezbrinutu decu u Kopenhagenu. Ispostavilo se da je Dagmar obavljala jako kontraverzan posao. Jednog dana žena po imenu Karolina Agesen vratila se po svoje dete, na šta je Dagmar rekla da je dete usvojeno i da ne može da se seti ko ga je usvojio. Karolina je slučaj prijavila policiji, a Dagmar je pobegla iz svog stana. Kada je policija pretresla stan, našla je kosti spaljene dece u peći. Procenjeno je da je Dagmar ubila između 29 i 180 beba, uključujući i svoje dete.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email