None
7 0 1 0

PRIPAŠĆE VAM MUKA: Ono što je ova žena našla u svojoj banani će vas naterati da više nikada ni ne pomislite na banane

Podeli
Hrana i piće
Jelena K.
Hrana i piće
Oct 09, 2015

Nikada ne možemo da budemo previše pažljvi kada kupujemo, uvek nam zapadne i neka trula jabuka ili puknuta kesa mleka. Sve je to ništa u poređenju sa Marijom Lejton i njenom pričom!

#1

Marija Lejton je u lokalnoj prodavnici kupila banane, a nešto neverovatno joj se desilo narednog dana. Na jednoj banani je videla paučinu i shvatila da su tu jajašća pauka!

#2

"Prva banana koju sam uzela je imala čudan ugriz na sebi. Na drugoj je bilo leglo paukova, a i sve ostale banane su ble prekrivene paučinom", izjavila je ova žena.

#3

Marija je zatvorila kesu i na Google-u pronašla o čemu se radi. Ispostavilo se da je u njenim bananama leglo napravio Brazilski lutajući pauk, jedan od najsmrtonosnijih paukova na svetu!

#4

Ovaj pauk ima tako jak otrov da može da ubije prosečnog čoveka za manje od dva sata! Oni ne prave mreže, već se kriju po tamnim delovima i neprimetni su. Na taj način lako zalutaju na druge krajeve sveta potpuno neprimetno.

#5

Marija nije znala šta da radi, pa je zavezala kesu sa bananama i stavila je u jednu kutiju, a nju je stavila u zamrzivač, kako bi se rešila paukova.

#6

Ovi pauci su prirodni predatori i love noću, kada su u džungli.

#7

Prodavnica u kojoj je Marija kupila banane joj je vratila novac i počela istragu o tome kako su te banane dospele u njihovu radnju.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email