None
4 0 1 0

Torta koju bi SVAKA žena poželela na svojoj svadbi

Podeli
Hrana i piće
Milica R.
Hrana i piće
Feb 03, 2016

Ametist svadbena torta je toliko komplikovana za napraviti da je poslastičar očito bio pod velikim pritiskom. Poslastičarka Rejčel, koja je majstor za torte, napravila je ovu tortu komplikovanim načinom premazivanja glazure.

Foto: boredpanda.com
Torta je u potpunosti napravljena od jestivog šećera. Rejčel kaže da joj je za ovu tortu trebalo 16 sati da je napravi, plus još nekoliko sati planiranja pre konačnog pravljenja torte. Dobila je inspiraciju i ideje za crtanje torte kad je videla na slici ovaj poludragi kamen.

Foto: boredpanda.com
Želela je da napravi tortu koja će svima da oduzme dah, i uspela je u tome. Izgled poludragog kamena uliva strahopoštovanje i vizuelno iskustvo za sve goste. Tortu je kreirala za proslavu jedne industrijske firme i za kompaniju koja ima lance butika.

Foto: boredpanda.com
Torta uključuje bogatu strukturu, duboke boje, puno svetlosti, puštajući prirodnu lepotu i oblik poludragih kristala. "Sam izgled torte govori o radosti, kao o nečemu što prija oku, greje srce i umiruje dušu." - rekla je Rejčel.

Jestivo poludrago kamenje napravljeno je od kombinacije kristal šećera i tvrdih slatkiša, dok je unutrašnjost napunjena raznom čokoladom. Dodatni detalji na torti su ručno napravljeni, slikarskim tehnikama i zlatom.

Foto: boredpanda.com
"Ovo je moja prva torta koja je postala toliko tražena, a ja ne mogu biti srećnija. Čast je videti da je moj rad cenjen od strane mnogih ljudi." - rekla je zadovoljno Rejčel.
Image source: boredpanda.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email