None

SAVRŠENO VREME ZA ROMANTIKU: Tokom praznika morate pogledati najbolje Božićne romantične komedije svih vremena!

Podeli
Filmovi i crtaći
Predrag J.
Filmovi i crtaći
Jan 05, 2016

Opštepoznata činjenica je da je zima savršeno vreme za gledanje romantičnih komedija. Ima nešto u vezi s praznicima zbog čega želimo da se sklupčamo ispod ćebeta i ne radimo ništa što zahteva fizički napor, a romantične komedije su svakako jedan od najboljih načina da provedete vreme u takvoj atmosferi.

Iako ima mnogo božićnih romantičnih komedija, ne zavređuju sve ponovna gledanja. Pogledajte listu najboljih božićnih romantičnih komedija svih vremena!

"Dnevnik Bridžit Džouns"

"Dnevnik Bridžit Džouns"
"Dnevnik Bridžit Džouns" je bez sumnje najbolja romantična komedija Rene Zelveger. Bridžitina potraga za pravom ljubavlju prepuna je urnebesnih i blamantnih momenata. Uz to, Kolin Firt glumi preslatkog Marka Darsija i nemoguće je da ne dobijete leptiriće u stomaku svaki put kada se pojavi na ekranu.

Najromantičniji citat iz filma:
"Sviđaš mi se, mnogo. Baš takva kakva si."

"U stvari ljubav"

Ovaj božićni klasik ima neverovatno talentovanu glumačku postavu, a 9 isprepletanih priča variraju od komičnih do romantičnih i depresivnih. Uz to ima i jednu od najboljih scena jurnjave za avionom, inspirisanu preslatkim 12-godišnjakom koji se zove Sem.

Najromantičniji citat iz filma:
"Deluje mi kao da je ljubav svuda. Često nije preterano dostojanstvena i neobična, ali je uvek prisutna."

Meg Rajan i Tom Henks su u kombinaciji naprosto čarobni! Ovaj film istražuje divnu romansu koja se razvija putem imejlova i ispituje kako neobično prijateljstvo može da preraste u jednu od najromantičnijih veza u istoriji filma.

Najromantičniji citat iz filma:
"Pitam se šta će NY152 reći danas. Uključujem računar i nestrpljivo čekam da se konektuje. Odem onlajn i dah mi zastaje u grlu kada čujem četiri reči: 'Stigla vam je pošta'. Ne čujem ništa. Čak ni zvuk njujorških ulica, samo otkucaje sopstvenog srca. Stigla mi je pošta. Od tebe."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email