None
15 0 1 10

Bićete prijatno iznenađeni kada vidite kako bi Diznijeve princeze i devojke izgledale kada bi stvarno postojale na ovom svetu

Podeli
Filmovi i crtaći
Mirka S.
Filmovi i crtaći
May 30, 2016

Spremite se za oduševljenje, ovo se ne viđa svaki dan!

Bel

Bel
Foto: likes.com
Belin nos je možda uvek "zaboden u knjige", ali to ne mora da znači da nema lep nos. Sa ovakvim izgledom, kao da je obična devojka iz knjižare.

Arijel

Arijel
Foto: likes.com
Da li ste i vi tokom 90-ih pevali pesmu bez teksta iz "Male sirene" i pretvarali se u bazenu da ste sirena? Ne? Možda smo samo mi to radili. Ovaj realističan izgled Arijel je zaista prelep.

Aurora

Aurora
Foto: likes.com
"Uspavana lepotica" je stari crtani film i Dizni je od nje pravio mnoge figurice, ali ovaj prikaz Trnove Ružice zaista je neprepoznatljiv.

Pepeljuga

Pepeljuga
Foto: likes.com
Ono što je zaista lepo kod ovih slika je to što su sve predstavljene onako kako su većinom vremena izgledale, ne samo u njihovom zanosnom izgledu. Zaista je teško videti Pepeljugu obučenu u nešto drugo osim svoje balske haljine i staklenih cipelica.

Alisa

Alisa
Foto: likes.com
Mi smatramo da je Jirka uradio odličan posao u predstavljanju ovih likova. Mala Alisa izgleda začuđeno i znatiželjno, čak i pomalo uplašeno, baš onako kako bi trebalo da se oseća u Zemlji Čuda.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email