None

Bićete prijatno iznenađeni kada vidite kako bi Diznijeve princeze i devojke izgledale kada bi stvarno postojale na ovom svetu

Podeli
Filmovi i crtaći
Mirka S.
Filmovi i crtaći
May 30, 2016

Spremite se za oduševljenje, ovo se ne viđa svaki dan!

Bel

Bel
Belin nos je možda uvek "zaboden u knjige", ali to ne mora da znači da nema lep nos. Sa ovakvim izgledom, kao da je obična devojka iz knjižare.

Arijel

Arijel
Da li ste i vi tokom 90-ih pevali pesmu bez teksta iz "Male sirene" i pretvarali se u bazenu da ste sirena? Ne? Možda smo samo mi to radili. Ovaj realističan izgled Arijel je zaista prelep.

Aurora

Aurora
"Uspavana lepotica" je stari crtani film i Dizni je od nje pravio mnoge figurice, ali ovaj prikaz Trnove Ružice zaista je neprepoznatljiv.

Pepeljuga

Pepeljuga
Ono što je zaista lepo kod ovih slika je to što su sve predstavljene onako kako su većinom vremena izgledale, ne samo u njihovom zanosnom izgledu. Zaista je teško videti Pepeljugu obučenu u nešto drugo osim svoje balske haljine i staklenih cipelica.

Alisa

Alisa
Mi smatramo da je Jirka uradio odličan posao u predstavljanju ovih likova. Mala Alisa izgleda začuđeno i znatiželjno, čak i pomalo uplašeno, baš onako kako bi trebalo da se oseća u Zemlji Čuda.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email