None
15 0 1 0

Bićete prijatno iznenađeni kada vidite kako bi Diznijeve princeze i devojke izgledale kada bi stvarno postojale na ovom svetu

Podeli
Filmovi i crtaći
Mirka S.
Filmovi i crtaći
May 30, 2016

Spremite se za oduševljenje, ovo se ne viđa svaki dan!

Bel

Bel
Foto: likes.com
Belin nos je možda uvek "zaboden u knjige", ali to ne mora da znači da nema lep nos. Sa ovakvim izgledom, kao da je obična devojka iz knjižare.

Arijel

Arijel
Foto: likes.com
Da li ste i vi tokom 90-ih pevali pesmu bez teksta iz "Male sirene" i pretvarali se u bazenu da ste sirena? Ne? Možda smo samo mi to radili. Ovaj realističan izgled Arijel je zaista prelep.

Aurora

Aurora
Foto: likes.com
"Uspavana lepotica" je stari crtani film i Dizni je od nje pravio mnoge figurice, ali ovaj prikaz Trnove Ružice zaista je neprepoznatljiv.

Pepeljuga

Pepeljuga
Foto: likes.com
Ono što je zaista lepo kod ovih slika je to što su sve predstavljene onako kako su većinom vremena izgledale, ne samo u njihovom zanosnom izgledu. Zaista je teško videti Pepeljugu obučenu u nešto drugo osim svoje balske haljine i staklenih cipelica.

Alisa

Alisa
Foto: likes.com
Mi smatramo da je Jirka uradio odličan posao u predstavljanju ovih likova. Mala Alisa izgleda začuđeno i znatiželjno, čak i pomalo uplašeno, baš onako kako bi trebalo da se oseća u Zemlji Čuda.

Pokahontas

Pokahontas
Foto: likes.com
Diznijeva, kao i opšteprihvaćena verzija sa Divljeg zapada, većinom je ublažila priču o njoj. Ne bi bila priča za malu decu da je bila upola mlađa od svog voljenog, bila zarobljena i ubijena u svojim ranim 20-im.

Snežana

Snežana
Foto: likes.com
Dizni ima mnogo franšiza o princezama, ali Snežana je bila prva ikada.

Esmeralda

Esmeralda
Foto: likes.com
Esmeralda je često zaboravljen lik iz "Zvonara bogorodične crkve" i taj crtani je dosta drugačiji od ostalih Diznijevih. Nema princa, nema princeze. Tematika religijskog progona. Vrlo zabavno.

Jasmin

Jasmin
Foto: likes.com
Sviđa nam se kako je autor Jirka Vatanen predstavio Jasmin. Jednostavno je da 2D likovi izgledaju tako lepo i da imaju lepe detalje.

Ursula

Ursula
Foto: likes.com
Da li je trebalo da vas upozorimo da ovde ima i zlikovaca? Da, žao nam je. Ova verzija Ursule je zaista jeziva i fantastična. Ona ima tako preuveličane karakteristike u crtaću, da je veoma super videti ih u ovoj varijanti.

Mulan

Mulan
Foto: likes.com
Mulan zbilja ne dobija dovoljno pažnje. Nije bila princeza, ali je spasila Kinu! I bila je realna osoba!

Tiana

Tiana
Foto: likes.com
Nije verzija iz crtaća, to bi bilo neobično. Znamo da su autorove slike foto-manipulacija, a ne pravi crteži, ali moramo se zapitati čije je oči koristio da je dobio takvo svetlucanje očiju.

Džejn

Džejn
Foto: likes.com
Zaboravili ste na nju, zar ne? "Tarzan" je bio popularan kada je izašao, ali nije zadržao pažnju kao ostali crtaći. Nikada ne bismo primetili koliko Džejn ima sličnosti sa Megi Gilenhal.

Zlatokosa

Zlatokosa
Foto: likes.com
Sviđa nam se njen izgled. Izgleda tako kreativno, veselo, provodi dosta vremena u sobi... ovo zaista izgleda kao animacija.

Megara

Megara
Foto: likes.com
Meg u suštini nije princeza (nije bila udata za princa, samo je imala dečka koji je bio polu-bog), ali je i dalje sjajna. Zbog celog stila crtanog filma o Herkulesu, teško nam je da zamislimo kako bi izgledali likovi u stvarnosti.
Image source: likes.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email