None
9 0 1 4

Najstrašniji horor fimovi koji su uplašili čak i glumce koji glume u njima!

Podeli
Filmovi i crtaći
Mira M.
Filmovi i crtaći
Jan 21, 2016

Prema definiciji, horor film je podvrsta akcijskog filma s naglašenom tematikom straha. U nekim filmovima ta tematika je toliko prisutna da je plašila celu glumačku postavu.

"Psiho"

"Psiho"
Foto: ilyke.com
Li, u svom prvom intervjuu posle premijere filma, je imala isti utisak kao i publika: "Mislila sam da je nož bukvalno ušao u mene. Mogla sam to da osetim!" Bila pod tolikim uticajem filma da nije ulazila u tuš kabinu, samo ako aposlutno nije morala. Zaključavala je sva svoja vrata i prozore, a ostavljala otvorena vrata od kupatila i tuš kabine. Ona kaže da nikada nije shvatila, dok nije odgledala film, "koliko ranjiva i bespomoćna osoba može da bude kada je sama"

"Veštica iz Blera 1"

"Veštica iz Blera 1"
Foto: ilyke.com
Glumci su zapravo kampovali u šumi 8 dana, a ekipa iz produkcije je želela da dobije pravi odgovor od njih. Bilo je vrlo malo interakcije među njima, tako da je ekipa pratila glumce tokom dana, tresla im šatore noću, a čak su im davali manje hrane kako bi postali ljuti i iscrpljeni.

"Ptice"

"Ptice"
Foto: ilyke.com
Hičkok očigledno nije preterano mario za svoje glumice. Tipi Hedren je bila mučena od strane Hičkoka, pa ju je čak i lagao o korišćenju stvarnih ptica u filmu. Umesto mehaničkih ptica, mislila je da će raditi sa pravim, koje su konstanto bacane na nju tokom snimanja.

"Isterivač đavola"

"Isterivač đavola"
Foto: slashfilm.com
Glumac Džejson Miler nije bio upućen u ono što će se dogoditi tokom zloglasne scene sa povraćanjem. Znao je da će to biti neka vrsta projektila za povraćanje, ali mu je rečeno da će biti naciljano ka njegovim grudima. Na njegov šok, meta je bila njegovo lice. Završio je scenu iz prvog puta, ali nije bio srećan uopšte...

"Teksaški masakr"

"Teksaški masakr"
Foto: ilyke.com
Režiser Tob Huper, je takođe išao tajnim putem, zbog iskrenosti koja je trebala da izađe iz glumaca. Čuvao je ubicu, kojeg je igrao Gunar Hansen daleko od svih, tako da kada je došlo vreme da ih iznenadi, njihov vrisak je bio pravi.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email