None
12 0 1 8

12 najstrašnijih horor filmova koje ni slučajno ne biste trebali da gledate sami

Podeli
Filmovi i crtaći
Marko M.
Filmovi i crtaći
Mar 09, 2016

Horor možda nije najprofitabilniji žanr u filmskoj industriji i poslednjih godina se nije proslavio velikim i kvalitetnim ostvarenjima, ali se svakako među njima pronađu neki koje ćemo zauvek pamtiti.

1. "Isterivač đavola"

"Isterivač đavola"
Foto: ilyke.co
Otac Karas, koji gubi svoju veru, i otac Merin sastaju se kako bi radili na slučaju mlade devojke, Regan, koja je svima bila poznata kao mirna i ljupka devojka, najednom postala nasilna. Njena bolest je van domašaja lekara i psihijatara. Ono što je Regan bilo potrebno, jeste egzorcizam.

2. "Noć veštica"

"Noć veštica"
Foto: ilyke.co
1963. Majk Majers izbo je svoju petnaestogodišnju sestru na smrt. On je institucionalizovan, a prema njegovoj doktorki, Sem Lumis, on je personifikacija zla. 15 godina kasnije, dan pre Noći veštica, on beži iz ustanove i to u svoj rodni grad.

3. "Podmuklost"

"Podmuklost"
Foto: ilyke.co
Porodica Lambert useljava se u novu kuću, nisu ni svesni činjenice da je kuća ukleta. Sledećeg jutra Riene slaže knjige na policu, nekoliko minuta kasnije, knjige same padaju...

4. "Petak 13."

"Petak 13."
Foto: ilyke.co
Tinejdžeri kampuju na Kristalnom jezeru u kolibi broj 13, ali ne znaju da se tu udavio dečak po imenu Džejson Vurhis, jer niko od nadležnih nije obraćao pažnju na njega. Na svoj rođendan, petak 13, on dolazi da se osveti.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email