None
12 0 1 0

12 dugo očekivanih filmova koji nažalost NIKADA nećete videti svetlost dana. Evo i zašto

Podeli
Filmovi i crtaći
Lana L.
Filmovi i crtaći
May 29, 2016

Posvećeni fanovi kinematografije željno iščekuju ove filmove i nastavke nekih filmova. Međutim, zbog problema i neslaganja moguće je da neki od njih nikada neće dospeti na veliko platno!

1. Bitka za Pacifik 2

Bitka za Pacifik 2
Foto: pacificrimmovie.com
Nastavak ovog epskog filma čekamo već godinama. Giljermo del Toro je otpušten, a i neki scenaristi su smenjeni. Još uvek je neizvesno hoće li biti drugog dela ili ne.

2. Sendmen

Sendmen
Foto: screenrant.com
Ovaj neobični strip junak je trebalo da dobije svoj film u režiji Džozefa Gordona Levita. Međutim, originalni scenarista je odustao, a Levit nije želeo drugog. Niko nije odabran za glavnu ulogu, a moguće je da neverovatnu priču "gospodara snova" nećemo videti na velikom platnu.

3. Gambit

Gambit
Foto: blogs-images.forbes.com
Bilo je mnogo glasina o izlasku ovog filma, međutim pravi datum se i dalje potiskuje. Čening Tejtum bi trebalo da glumi glavnu ulogu, međutim film je do sada promenio 4 režisera, a budžet je procenjen na 150 miliona dolara. Zbog uspeha filma Dedpul, datum izlaska ovog filma je i dalje u senci.

4. Vrana - nova verzija

Vrana - nova verzija
Foto: pmcdeadline2.files.wordpress.com
Ovaj film je takođe promenio četiri režisera, a studio koji poseduje prava na film je bankrotirao.

5. Queen film

Queen film
Foto: i.huffpost.com
Bend je pregovarao sa Sašom Baron Koenom, on je trebalo da glumi Fredija Merkjurija. Međutim, odustao je kada je saznao da Merkjuri umire u prvoj polovini filma, a u ostatku filma bi se radilo o tome kako ostali članovi benda suoče sa smrću svog glavnog člana benda.

6. Noć veštica

Noć veštica
Foto: blastr.com
2015. godine pominjao se novi deo filma. Međutim, "Dimension Films" su izgubili prava na franšizu. Oni više nikada neće moći da snime film pod ovim nazivom, a jedan od najpoznatijih horor filmova nikada više neće nastati u originalnom studiju.

7. Jež Sonik

Jež Sonik
Foto: inproofs.com
Ovaj voljeni lik je trebalo da dobije svoj dugometražni film koji je trebalo da bude kombinacija prave akcije i animacije. Međutim, bilo je toliko glasina, a sada niko ne zna da li će film izaći ili ne.

8. Rambo 5

Rambo 5
Foto: starsa1.com
Ovaj film je obećao Silvester Stalone, međutim on još nije ugledao svetlost dana. Bilo je nekoliko nagoveštaja i od samog glumca, međutim niko nije pominjao snimanje.

9. Indijana Džouns 5

Indijana Džouns 5
Foto: images-cdn.moviepilot.com
Nakon četvrtog dela, mnogi fanovi su očekivali još jedan film o Indijani. Harison Ford sada ima 73 godine i male su šanse da će se on pojaviti u petom delu filma čak i ako se bude snimao.

10. Nesalomljivi 2

Nesalomljivi 2
Foto: cdn.collider.com
M. Najt Šamalajanova fantastična superherojska priča je trebalo da dobije nastavak kako je nagovešteno u prvom delu filma od strane Semjuela Džeksona i Brusa Vilisa. Priča je trebalo da se nastavi, međutim Šamalajan nije još uvek ništa rekao o predstojećem nastavku.

11. Gunisi 2

Gunisi 2
Foto: i.kinja-img.com
Ovaj kultni klasik je trebalo da dobije nastavak. Ričard Doner uporno nagoveštava da je snimanje u toku, ali glavni članovi glumačke ekipe ne kažu tako.

12. Policajac sa Beverli Hilsa 4

Policajac sa Beverli Hilsa 4
Foto: cinemablend.com
Legendarnog Aksela Folija nije bilo na velikom platnu 20 godina. Bilo je glasina o novom delu filma, ali njih pobija to što se Edi Marfi ne pojavljuje.
Image source: vorply.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email