None
15 0 1 11

15 animiranih Diznijevih nastavaka za koje niste znali da postoje

Podeli
Filmovi i crtaći
Sanja O.
Filmovi i crtaći
Jun 13, 2015

Sigurno ih niste gledali, što ne znači da je kasno!

1. "Pepeljuga II i III"

"Pepeljuga II i III"
Ovi animirani nastavci su tiho izbačeni a da vi to niste ni znali! Većina njih zaobiđe bioskop i izađe direktno u video formatu, što znači da su dobili mnogo manje publiciteta od originalnih filmova. Bilo je potrebno 52 godine da Dizni izbaci nastavak legendarne Pepeljuge, koji su uradili 2002. godine pod nazivom "Pepeljuga II: Snovi se ostvarajuju". Ali nisu se zaustavili tu, zato što su 2008. izbacili još jedan nastavak nazvan "Pepeljuga III: Preokret u vremenu", koji zapravo uključuje njenu zlu maćehu koristeći vilin štapic za putovanje kroz vreme.

2. "Pokahontas II: Putovanje u Novi svet"

"Pokahontas II: Putovanje u Novi svet"
Izbačen 1998. direktno u video formatu, ovaj nastavak nastavlja pogrešno da priča ovu priču o Indijanskoj devojci. Priča govori o tome kako Pokahontas putuje u Englesku gde se upoznaje i udaje za Džona Roufla, što se zapravo i desilo ali ne na način koji Dizni to priča.

3. "Povratak u Nedođiju"

"Povratak u Nedođiju"
Iako je bilo mnogo neanimiranih filmova o Petru Panu i Kapetanu Kuki, Dizni je najzad napravio animirani nastavak 2002. godine sa nazivom "Povratak u Nedođiju". U filmu Vendina ćerka biva kidnapovana od strane Kapetara Kuke. Film je zapravo izbačen u bioskopima i kod publike je prošao iznenađujuće dobro.

4. "Mulan II"

"Mulan II"
Naravno da Dizni nije mogao da ostavi jednu od njegovih princeza neoženjenu pa je 2004. izbacio nastavak Mulan-a. Film se bavi time kako se, mesec dana posle kraja prvog filma, General Šeng i Mulan venčavaju. Ostatak radnje filma uglavnom prati 3 mlade devojke kako upoznaju svoje verenike iz unapred dogovorenih brakova.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email