None
15 0 1 10

ZVEZDE SU IM NAKLONJENE: 15 kombinacija horoskopskih znakova koji su savršeni parovi

Podeli
Društvo
Marko M.
Društvo
Mar 24, 2016

Da bi nekoga bolje upoznali treba puno stvari da znamo o toj osobi, poput toga koju hranu voli, kakva mesta, šta voli da gleda, šta voli da sluša... Na osnovu toga i biramo svoje partnere. Horoskopski znak može da odredi neke osnovne stvari vezane za osobu, tako da pogledajte ovih 15 kombinacija koje su stvorene da traju zauvek.

1. Blizanci i Vaga

Blizanci i Vaga
Foto: wittyfeed.com
Blizanci i Vage imaju posebnu seksualnu privlačnost i povezanost. Veza ova dva znaka je sveža i zabavna. Ma koliko bili različiti, uvek umaju da stvore osećaj smirenosti i povezanosti.

2. Lav i Blizanci

Lav i Blizanci
Foto: wittyfeed.com
Ovo je dvojac koji je uvek srećan! Lavovi su fokusirani i odgovorni, dok je Blizanac tu da bi se lav osećao dobro i voljeno.

3. Škorpija i Lav

Škorpija i Lav
Foto: wittyfeed.com
Škorpije su oštrog jezika i ljubomorne, ali Lavovi su ti koji mogu da obuzdaju Škorpiju i ispune strašću vezu. Između ova dva znaka uvek ima varnica, neretko i pravih požara.

4. Ribe i Rak

Ribe i Rak
Foto: wittyfeed.com
Oba vodena znaka sjajno funkcionišu zajedno. Ribe rade na ostvarivanju veze, Rakovi na osećanjima. Kada se povežiu, njihova veza je neraskidiva.

5. Vodolija i Blizanci

Vodolija i Blizanci
Foto: wittyfeed.com
Ova dva vazdušna znaka mogu lako da prevaziđu i uspone i padove. Blizanci cene ideje, Vodolije su kreativne i to ih pokreće.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email