None
11 0 1 0

Da li ste ikada videli ovih 11 stvari u vašim snovima? Evo šta pokušavaju da vam pokažu dok ne bude prekasno

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
Mar 10, 2017

Šta znače snovi? Da li je to slučajan proizvod naše mašte ili zapravo nešto znače? Evo nekoliko običnih snova koji imaju neverovatna značenja.

1. Unutrašnje vi

Unutrašnje vi
Foto: truthinsideofyou.org
Ako sanjate da razgovarate sa nekim, onda znači da ste u vezi sa svojim unutrašnjim "ja". Ako vam ti ljudi nisu poznati, onda niste u dobrom odnosu sa sobom.

2. Drugačije verzije sebe

Drugačije verzije sebe
Foto: heimarbeit.de
Postoji teorija da svaku osobu koju sretnete predstavlja vas. Oni mogu da predstavljaju različita stanja i ponašanja. Kakva god da je ta osoba, ona predstavlja vas u prethodnim periodima i verzijama.

3. Kreativni snovi

Kreativni snovi
Foto: favim.com
Ponekad u snovima možete da rešite problem ili se probudite sa novim idejama. Nastavite da budete kreativni, da crtate ili radite bilo šta u svojim snovima. To je za vas kao novo buđenje u životu.

4. Kada vidite životinje

Kada vidite životinje
Foto: thunder-team.com
Ako sanjate svoj pol, onda se to tumači kao svesni deo uma. Ako su snovi suprotnog pola, onda se tumače kao podsvesni deo uma.

5. Polovi

Polovi
Foto: ohmygodfacts.com
Ako sanjate svoj pol, onda se to tumači kao svesni deo uma. Ako su snovi suprotnog pola, onda se tumače kao podsvesni deo uma.

6. Na šta obraćate pažnju

Na šta obraćate pažnju
Foto: whats-your-sign.com
Ako sanjate nasumične stvari s vremena na vreme, onda to predstavlja vašu pažnju i vaše stanje uma. Ako san teče dobro, imate sposobnost da se skoncentrišete na svoj život koji je uravnotežen.

7. Kako sanjate svoje zdravlje

Kako sanjate svoje zdravlje
Foto: doctoroz.com
Ako vidite automobile u snovima, onda to označava vaše telesno zdravlje. Možda sanjate da ste negde parkirani ili se krećete. Možda sanjate skupa kola. Automobil je simbol vašeg zdravlja. Vožnja označava da imate kontrolu nad svojim životom.

8. Sanjanje smrti ili promene

Sanjanje smrti ili promene
Foto: ianwallacedreams.com
Umiranje u snu predstavlja promene u životu. Ako ste ubijeni vi (ili neko drugi), onda su promene prenagljene. Ako je smrt prirodna, onda želite promene.

9. Način na koji se oblačite

Način na koji se oblačite
Foto: planetminecraft.com
Ono što nosite označava vaš stil i stav. Isto je i u snovima. Ako nosite sportsku odeću, onda ste opušteni i udobno vam je. Ako ne nosite odeću, onda znači da ste iskreni i vidite sebe veoma jasno.

10. Stanje uma u tom momentu

Stanje uma u tom momentu
Foto: lifehopeandtruth.com
Ako sanjate da ste u kancelariji, onda znači da ste koncentrisani na stvari koje treba da uradite. Ako ste u školi, onda znači da učite životne lekcije. Međutim, ako vidite sebe u novom domu, onda ste otvoreni za nove ideje i misli.

11. Viđanje budućnosti

Viđanje budućnosti
Foto: kleinezeitung.at
Ponekad sanjate stvari koje će se desiti u neposrednoj budućnosti. Međutim, oni nisu uvek tačni, već su samo mogućnosti. Sanjanje budućnosti može da vam pokaže stanje uma i o čemu trenutno brinete. Ako vidite blistavu budućnost, znači da ste organizovani i posvećeni da ostvarite ciljeve.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email