None
12 0 1 0

Lav je narcis, Škorpije bolesno opsesivne, a Jarac ima lošu osobinu zbog koje SVI izbegavaju

Podeli
Društvo
Dragana P.
Društvo
Jan 16, 2017

Ponekad moramo znati u šta se upuštamo kada su neke osobe u pitanju, a tada astrologija stupa na scenu. Zvezde nas mogu upozoriti na ono što bi trebalo da znamo o nekoj osobi, njihovim potencijalnim ispadima i emocijama koje mogu iskazati, pa čak i njhove najgore osobine.

Ovan

Ovan
Foto: thatviralfeed.com
Ovnovi vas mogu oduvati u vazduh kada se najmanje nadate. Oni su često usijane glave, iracionalni su i nestrpljivi. Samo se sklonite od njih kada su besni, jer oni brzo planu, ali se isto tako brzo i smire. Kada se sve završi, lagano se rukujte sa Ovnom i pokažite mu da je potrebno više od njihovog temperamenta da biste se uplašili.

Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.com
Bikovi mogu biti tvrdoglavi i često nisu pogodni za kompromise. Ukoliko smatraju da su u pravu oko nečega, praktično ih je nemoguće naterati da se predomisle. Ne pokušavajte da utičete na njihovu tvrdoglavost, najbolje što možete da uradite jeste da popustite inače će vaša rasprava trajati čitavu večnost. Budite pažljivi kada ulazite u raspravu sa njima.

Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.com
Pomislili biste da bi bilo ugodno rasporavljati sa ovim znakom s obzirom na njihovu blagu narav, društvenost i diplomatiju, ali nije. Blizanci će vam sasuti sve u lice, naročito ako se radi o kritikama. Najbolja odbrana od Blizanca jeste da ništa ne uzimate lično. Oni ne pokušavaju da vas povrede, već su impulsivni i nemaju verbalnu kontrolu.

Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.com
Rakovi mogu promeniti raspoloženje u treptaju oka. Njihovo promene raspoloženja su česte, što i ima smisla s obzirom na njihovu emotivnost i osetljivost. Najbolji način da sa njima izađete na kraj jeste da ih saslušate i da im date do znanja da ste tu za njih. Njihova ljutnja neće trajati dugo, jer kao što smo već rekli, promlenljivog su raspoloženja.

Lav

Lav
Foto: thatviralfeed.com
Razgovor sa Lavom se uglavnom svodi na njih same. Lavovi nemaju nameru da budu kontraverzni narcisi, ali kada nesto postignu oni ne mogu dočekati da to podele sa vama. Najbolji način da ovo istolerišete jeste da ne uzdižete sebe u toku razgovora i da pokažete interesovanje za njihovo dostignuće.

Devica

Devica
Foto: thatviralfeed.com
Device mogu nadmašiti sebe emotivno. One streme ka savršenstvu i najsuroviji kritičari su sami za sebe. Najbolje što možete da uradite za njih jeste da ih podržite i da im date do znanja da mnogo vrede.

Vaga

Vaga
Foto: thatviralfeed.com
Vagama je potrebna čitava večnost kako bi donele odluku. One samo žele da budu sigurne da su donele ispravnu odluku. Kada se ne radi o nečemu mnogo važnom, oni će brzo odlučiti, ali kada je nešto od velike važnosti, daće sebi više vremena nego što bi trebalo. Ukoliko je Vaga neodlučna, morate shvatiti da ona tako funkcioniše. Mada, ukoliko će na brže donošenje odluke uticati rasprava, onda bi bilo bolje da im kažete šta vam je na umu.

Škorpija

Škorpija
Foto: thatviralfeed.com
Kada se Škorpije zainteresuju za nešto ili nekog, one se potpuno i sa mnogo strasti predaju tome. Njihova opsesija postaje i pomalo zastrašujuća, a najbolje što možete uraditi jeste da ih pustite da iskažu svoju strast prema nečemu na zdrav način i da ih saslušate.

Strelac

Strelac
Foto: thatviralfeed.com
Ukoliko Strelčevi osećaju da ih nešto guši, oni to ne mogu trpeti. Čak i kada je sve u redu, ovi vole nova mesta i da upoznaju nove ljude. Onu žive za promenu i raznolikost, a sa njima ćete najbolje funckionisati ukoliko im date slobodu da odu i putuju znajući da imaju kome da se vrate.

Jarac

Jarac
Foto: thatviralfeed.com
Jarčevi se mogu transformisati u radoholičare. Jarčevi vole da rade, zarade i da planiraju budućnost, ali se nekada previše zanesu poslom i zaborave na sve ostalo. Jarčeve bi trebalo da podstičete da se odmore i opuste. Podsetite ih da neko ko je premoren ne može biti toliko produktivan kao neko ko je odmorniji i opušteniji.

Vodolija

Vodolija
Foto: thatviralfeed.com
Vodolija može postati hladnija ukoliko joj iskažete previše emocija. One su veoma intelektualne individue i uživaju u prisustvu drugih ljudi, ali ne vole da iskazuju svoje emocije. Kada savladaju svoja osećanja, možda će početi da razumeju i tuđa.

Ribe

Ribe
Foto: thatviralfeed.com
Ribe mogu pomisliti da ih uzimate zdravo za gotovo. One provode mnogo vremena brinući od drugima, o životinjama, a ponekada se osećaju kao da ne dobijaju dovoljno poštovanja. Dajte im do znanja da su vam bitni i da imaju vašu pažnju. Pokušajte da ih slušate, a da ih ne prekidate i nemojte pokušavati da rešite njihove probleme.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email