None
8 0 1 0

8 sigurnih znakova da želi da se oženi vama

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Aug 01, 2017

Nije tajna da žene imaju snažnu intuiciju i da obično mogu da osete šta njihov partner misli. Međutim, ponekad je teško reći šta muškarac oseća, naročito kada su u pitanju obavezivanje i brak. Ipak, ni on ne mogu sve da sakriju. Obratite pažnju na ovih 8 stvari. Ako ste primetili da ih vaš partner radi, stajanje na ludi kamen je nešto što mu često prolazi kroz um. Ako ne, obavezivanje mu ni ne pada na pamet, pa bi možda bolje bilo da potražite nekog ozbiljnijeg i zrelijeg.

1. Investira u vašu budućnost

Investira u vašu budućnost
Foto: youqueen.com
Da li je ponudio da vam pomogne da kupite auto ili da vam plati fakultet? Da vam želi da vam pomogne u otplaćivanju kredita? Ako gleda u budućnost kada će se vaše finansije ujediniti, neće dvaput razmišljati o investiranju od koga će vaš zajednički budući život imati koristi.

2. Planira zajedničke odmore

Planira zajedničke odmore
Foto: youqueen.com
Ovo je znak da je veoma zainteresovan za vas. Ako planira odmor sa vama, vašom porodicom ili najbližim prijateljima, shvata vas prilično ozbiljno i želi da se zbližite i dobro upoznate.

3. Želi da izgladite vaše razlike

Želi da izgladite vaše razlike
Foto: youqueen.com
Ako je spreman da se potrudi da poboljšate komunikaciju ili čak predloži terapiju za parove, zaista želi da uspete. Želi da vam se podvuče pod kožu i vidi stvari iz vaše perspektive, da biste nastavili da se razvijate u budućnosti kao srećan par.

4. Ne može da vas se zasiti

Ne može da vas se zasiti
Foto: youqueen.com
Da li želi da se viđate svake večeri? Da li vas je pitao da se uselite kod njega? Provodite mnogo vremena zajedno? Ogromne su šanse da razmišlja o sledećem koraku, naročito ako ste više od šest meseci zajedno.

5. Upoznao vas je sa svima koje poznaje

Upoznao vas je sa svima koje poznaje
Foto: youqueen.com
Ovo je ogroman znak. Upoznao vas je sa svim ljudima koji su mu bitni? Uključujući prijatelje, kolege i porodicu? Ako se ne stide veze sa vama i želi da svi znaju koliko ste mu bitni, velike su šanse da te našli zrelog i posvećenog čoveka koji će se verovatno veoma brzo, spustiti na jedno koleno.

6. Upoznavanje sa roditeljima

Upoznavanje sa roditeljima
Foto: youqueen.com
Muškarci su smešna bića. Neki od njih će vas upoznati sa roditeljima posle prvog sastanka, neki nakon nekoliko nedelja, dok će drugi ipak pričekati malo. Koji god slučaj da je u pitanju, upoznavanje sa roditeljima je znak da ima ozbiljne namere.

7. Razgovor o deci

Razgovor o deci
Foto: youqueen.com
Ovo je velika stvar. Ako često govori o tome koliko jedva čeka da postane otac i kako ćete vi biti sjajna majka, njegov um u budučnosti vas vidi kao porodicu. Ako često priča o deci prijatelja ili komentariše bebe, njegov primarni instinkt se probudio i spreman je za zajednicu.

8. Otvoren je sa vama

Otvoren je sa vama
Foto: youqueen.com
Kada muškarac postane ranjiv, to je dobar znak. Ako iznenada počne da vam govori o neprijatnim situacijama koje su mu se desile, svojim osećanjima i drugim osetljivim stvarima, on ima ozbiljne planove sa vama. Kada vam muškarac veruje, on se ponaša drugačije - pušta štit i pokazuje onu svoju drugu stranu, luckastiju i emotivniju.
Image source: youqueen.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email