None
6 0 1 0

6 sigurnih znakova da ste pronašli svoju srodnu dušu

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
Jul 26, 2017

Prilično je lako naći zajedničke teme sa većinom ljudi. Ali naći nekog sa kim ćete se poklapati u najvišem smislu te reči, neverovatno je teško. Takva slučajnoste se naziva "pronalaženje srodne duše" i dešava se nekoliko puta u životu, ako se uopšte i desi. Istraživali smo i puno čitali o ovoj temi, a evo šta smo naučili o tome kako prepoznati svoju srodnu dušu.

Srodna duša nije isto što i prava ljubav

Srodna duša nije isto što i prava ljubav
Foto: rebellesociety.com
Srodna duša i voljena osoba, vaša sudbina, vaša prava ljubav. Ovo je bez sumnje ista stvar. Ipak, vaša srodna duša može biti i vaš prijatelj, rođak, ljubavnik ili samo poznanik. Nekada je dovoljno da se vidite, čujete i nasmejete zajedno, da biste uvideli koliko ste neverovano bliski duhovno.

Osećate kao da godinama poznajete

Osećate kao da godinama poznajete
Foto: instagram.com
Možda i glavni znak da ste pronašli srodnu dušu, jeste osećaj kao da se znate sto godina. Možda upoznate nekog ko je duplo stariji od vas, različite nacionalnosti ili vere, a da u isto vreme osetite da vas razume na najdublji mogući način.

Imate iste vrednosti

Imate iste vrednosti
Foto: imgrum.org
Možda imate različit ukus u oblačenju, za hranu ili drugim sitnicama, ali vaši moralni principi, izražavanje emocija i prioriteti u životu jesu isti. Imate isti sistem vrednosti i pogled na svet.

"Zakon ogledala"

"Zakon ogledala"
Foto: instagram.com
Objašnjenje ove fraze jeste da je vaša srodna duša vaš sopstven odraz ili odraz vašeg unutrašnjeg ja. Razumete je i ona razume vas u isto vreme jer je vidite kao ogledalo - vaše duše, naravno, a ne vaše spoljašnjosti. Ovaj znak raspoznavanja srodnih duša poznat je kao "zakon ogledala".

Kreativni ste zajedno

Kreativni ste zajedno
Foto: blog.christianconnection.com
Vaša duhovna povezanost i slični pogledi na svet imaju potencijal da se razviju u nešto kreativno - od pijanih avantura do planova za osvajanje sveta.

Ne morate da menjate jedno drugo

Ne morate da menjate jedno drugo
Foto: instagram.com
Vi ste od početka slični. Ako morate da se promenite zbog njih ili pokušavate njih da promenite, onda nema iste vrednosti, želje i planove... oni nisu vaš odraz i srodna duša.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email