None
13 0 1 0

13 skrivenih znakova koji odaju da je do ušiju zaljubljen u tebe

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Dec 16, 2017

Nije tajna da muškarci i žene različito pokazuju osećanja. Dok žene očekuju lavinu ljubavnih izjava, muškarac će vam nežno pomeriti pramen kose sa lica i ogrnuti jaknom kad primeti da vam je hladno. Oni ljubav pokazuju na mnogo suptilnije načine od žena. Evo koji znaci otkrivaju da je do ušiju zaljubljen u vas. Koliko ste ih prepoznali kod svog čoveka?

1. Sluša vas i čuje vas

Sluša vas i čuje vas
Foto: warnerbros.com
Koliko često sa drugima delimo neinteresante priče sa nepotrebnim detaljima? Redovno! Ljubazna osoba će slušati, klimati glavom i neće obraćati mnogo pažnje na to. Ako muškarac pamti priče o vašim rođacima, to znači da pridaje značaj vašim rečima. Čuje vas. Njegova želja da vam bude bliže pomaže mu da zapamti veliku količinu informacija o vama. To je retka i vredna osobina.

2. Sposoban je da prizna grešku

Sposoban je da prizna grešku
Foto: medusa.it
Zaljubljeni muškarac će priznati grešku, ali je to mučenje za njega. On će mišljenje svoje žene uzimati sa poštovanjem, a ne samo kao prazne reči. Zbog toga pristaje na kompromis i ne robuje svojoj trvdoglavosti. Ako vas pusti da vozite njegov auto... pa dela govore više od reči.

3. Uvek je spreman da nešto popravi

Uvek je spreman da nešto popravi
Foto: imdb.com
Ili da pozove profesionalca. Glavna stvar jeste da je uvek spreman da organizuje sve, a da vas poštedi bilo kakvih dužnosti. Lako možete zaboraviti gde se nalazi čekić ili kako se menja sijalica kada imate muškarca koji vas voli. On smatra da je sjajna prilika da pokaže svoje praktične veštine i dokaže da će biti dobar muž. Inače, više je nego dovoljno da ga samo jednom pitate da nešto uradi. To je sjajan pokazatelj koliko mu značite.

4. Ne protivi se komunikaciji sa vašom porodicom

Ne protivi se komunikaciji sa vašom porodicom
Foto: warnerbros.com
Upoznavanje porodice i rodbine vaše druge polovine uvek je zastrašujuće i može da prouzrokuje mnogo briga. Stoga, jedino iskreno zaljubljen muškarac spreman je na sve samo da bi bio blizu vas, bez obzira da li se radi o upoznavanju vašeg oca, koji je bivše vojno lice ili vaše veoma stroge bake. On će pokušati sve da šarmira i spreman je da održava komunikaciju sa njima jer vas voli, ceni vašu porodicu i svestan je da će to ubrzo postati i njegova porodica.

5. Pita vas za mišljenje kada bira odeću

Pita vas za mišljenje kada bira odeću
Foto: foxstudios.com
Muškarci takođe žele da izgledaju lepo. On misli da imate dobar ukus i da se razumete u modu. Međutim, ako vas muškarac pita kako ova ili ona stvar izgleda na njemu, definitivno želi da vas zadivi.

6. Voli da obavlja svakodnevne stvari sa vama

Voli da obavlja svakodnevne stvari sa vama
Foto: waltdisneystudios.com
Dosadne obaveze su deo naših života. Ako je muškarac spreman da ode do banke ili u nabavku namirnica sa vama, to ne znači da ga sve to interesuje. On jednostavno želi da provede što je više moguće vremena u vašem društvu. Zar to nije čudesno?

7. Kuva kako bi vas usrećio

Kuva kako bi vas usrećio
Foto: miramax.com
Ako muškarac kuva samo da bi vam udovoljio, to je ljubav. Često, kuvanje za muškarce znači izlazak iz zone komfora, a on je spreman da to uradi samo zbog vas.

8. Planira putovanja i ne zaboravlja važne datume

Planira putovanja i ne zaboravlja važne datume
Foto: sonypictures.com
Dok žene sve uredno planiraju, muškarci se obično ponašaju spontano. Zaljubljeni muškarac uzima ovu činjenicu u obzir i unapred misli o događajima i iznenađenjima koja će vam doneti radost.

9. Misli da ste lepi... uvek

Misli da ste lepi... uvek
Foto: imdb.com
Većina žena zna za dane kada im je lice sivo, ispod očiju imaju tamne podočnjake, a bubuljica im izađe na najvidljivijem mestu... ali mogu biti bezbrižne. Zaljubljen muškarac je uvek spreman da govori o vašoj lepoti jer vas on ne voli zbog vašeg izgleda. Štaviše, on verovatno neće ni primetiti te promene.

10. Spreman je da se žrtvuje zbog vas

Spreman je da se žrtvuje zbog vas
Foto: warnerbros.com
Ako menja svoje planove samo da bi vas usrećio ili otkaže važan sastanak jer ste vi bolesni, to je znak prave ljubavi. Radeći to, on pokazuje da ste mu vi najveći prioritet.

11. Ponosan je na vaša dostignuća i spreman je da podrži vaše lude ideje

Ponosan je na vaša dostignuća i spreman je da podrži vaše lude ideje
Foto: sonypictures.com
Dostignuća voljene žene, muškarac doživljava lično. On se nikada ne takmiči sa svojom partnerkom niti joj zavidi, već pobede slavi zajedno sa njom. I ako vam se iznenada prijede čokolada u 3 sata posle ponoći ili ide u Indiju, on će biti tu za vas. Zar to nije ljubav?

12. Bori se za vašu ljubav i brine za vas

Bori se za vašu ljubav i brine za vas
Foto: paramount.com
U teškim momentima, za vreme svađa, kada ste razočarani zbog nečega ili ljubomorni, on ovo neće ignorisati. Umesto toga, boriće se da povrati mir i sreću u vašoj vezi. Sve zbog toga jer se boji da vas ne izgubi. U kom god pravcu išao vaš život, voljeni muškarac će biti pored vas. Brinuće o vama kada ste bolesni, zasmejavaće vas kada ste tužni, radovaće se i plakaće zajedno sa vama. Uvek će deliti svoje snove, težnje i snove jer želi da živi život sa vama.

13. Ne plaši se da izgleda slabo

Ne plaši se da izgleda slabo
Foto: paramount.com
Za muškarce je pravi izazov da pokažu svoju slabost. Ali, ako vas iskreno voli, neče se stideti da pusti suzu ili dve dok gledate tužan film ili da vam iskreno prizna da je umoran. Glavna stvar jeste da se on ne boji vam da prizna da se plaši da će vas izgubiti jer ste vi njegova glavna slabost i snaga.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email