None
10 0 1 0

ZNAČENJE SNOVA: Psiholog otkriva šta predstavljaju snovi koje najčešće sanjamo!

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Nov 08, 2015

Tumačenje snova je umtenost koja razjašnjava značenje ili moguće značenje simboličkog sadržaja snova, koja i nije baš uvek tako tačna... Ali psiholog Jan Volas ipak ima odgovore na neka pitanja!

Foto: (fokuzz.com
On je analizirao više od 150.000 snova tokom 30 godina svog rada i napravio listu devet snova koje ljudi najčešće sanjaju, njihovo značenje i šta bi trebalo da naučite iz njih.

Pronalazak nepoznate sobe

Šta to znači:
Soba u nekoj kući predstavlja različite aspekte vašeg karaktera. Kad pronađete sobu koju niko ne koristi, to znači da otkrivate talenat kog ranije niste bili svesni.

Šta treba da radite:
Provodite više vremena istražujući svoje talente, kako biste otvarali vrata nepoznatog i na javi.

Vozilo bez kontrole

Šta to znači:
Automobil predstavlja vašu sposobnost da napredujete ka nekom cilju. Na javi to znači da osećate da nemate dovoljno kontrole na vašem putu ka uspehu.

Šta treba da radite:
Umesto da se trudite da preuzmete kontrolu nad situacijom, Volas smatra da treba da se opustite i pustite osnovne instinkte da preuzmu “volan”.

Padanje

Šta to znači:
Ako osećate da padate u snu, to znači da se suviše grčevito držite za neku situaciju na javi. Sa nečim jednostavno morate da se pomirite.

Šta treba da radite:
Umesto da se brinete zbog gubljenja kontrole, treba da imate više poverenja u sebe i druge i da verujete da će sve doći na svoje mesto.

Letenje

Šta to znači:
Ako sanjate da letite, to znači da ste se oslobodili okolnosti koje su vas sputavale.

Šta treba da radite:
Iako možda ovaj osećaj slobode pripisujete trenutnoj sreći ili slučajnosti, obično je posledica toga što ste uspeli da donesete tešku odluku i izdignete se iznad ograničenja koja nameće večika odgovornost, kaže Volas.

Nepripremljeni na ispitu

Šta to znači:
Verovatno ste barem jednom sanjali da izlazite pred profesora potpuno nepripremljeni. To znači da suviše kritički posmatrate svoj učinak na javi.

Šta treba da radite:
Umesto da se stalno preispitujete, pravi test vašeg karaktera je da prihvatite svoje talente i budete ponosni na svoje znanje i dostignuća.

Goli na javnom mestu

Šta to znači:
Svaki čovek bira odeću kako bi predstavio sebe na određen način ljudima s kojima se susreće. To što sanjate da ste goli na javnom mestu sugeriše da postoje situacije na javi koje vas čine suviše ranjivim i izloženim.

Šta treba da radite:
Iako ste možda stidljivi, ili zazirete od bližeg kontakta, nekad treba da se opustite i otvorite prema drugima, kako bi vas videli u punom sjaju.

Bez toaleta na vidiku

Šta to znači:
Toaleti u snovima predstavljaju čovekove osnovne potrebe. Ako sanjate da vam je hitno potreban toalet, a nigde nema nijednog, to znači da ne ispoljavate jasno svoje potrebe na javi.

Šta treba da radite:
Više brinite o svojim potrebama, nego o potrebama drugih.

Zubi koji ispadaju

Šta to znači:
Zubi simbolizuju vaše samopouzdanje i moć. Ako sanjate da vam zubi ispadaju, verovatno ste u situacij u kojoj se urušava vaše samopoštovanje.

Šta treba da radite:
Umesto da neke probleme vidite kao gubljenje moći, pokušajte da mirno razmislite o činjenicama i prihvatite izazove.

Neko vas juri

Šta to znači:
Kada sanjate da vas neko juri, na javi verovatno želite da se suočite s nekim problemom ili osobom, ali ne znate kako to da učinite.

Šta treba da uradite:
To je odlična prilika da prihvatite neku ličnu ambiciju. Iako deluje zastrašujuće, to vam može pomoći da bolje prihvatite svoje talente i postanete odlučniji na putu ka uspehu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email