None
4 0 1 0

Držite ovu životinju na zapadu kuće i oterajte bedu i bolest

Podeli
Društvo
Helena S.
Društvo
May 17, 2017

Svi smo čuli za drevnu kinesku mudrost - Feng Shui. Između ostalog, njeni poštovaoci tvrde da ako želimo zdravlje, blagostanje, pozitivnu energiju i raspoloženje, prvo od čega moramo početi je enterijer našeg doma. Kada su stvari u našem domu postavljene pravilno, i mi ćemo postići harmoniju u životu. Međutim, postoji još jedna stvar koju morate uraditi ako želite dobro svojoj porodici - nabavite kućnog ljubimca! Ali ne bilo kog kućnog ljubimca - u pitanju je životinja naročito poštovana od strane budista, ali i u celom orijentalnom svetu. Pogađate, radi se o zlatnoj ribici.

Foto: flickr.com
Egipćani vekovima veruju da ova životinja donosi sreću celoj porodici. Kinezi veruju da zlatna ribica zadržava dobru energuj u domu. Kada se udaju, Grkinje dobijaju zlatnu ribicu kao poklon, za sreću u braku i brzo dobijanje naslednika. Narodi sa istoka veruju da će dugo i zdravo živeti ako gaje zlatne ribice, a po Feng Shui-u posedovanje akvarijuma ključno je za sreću, bogatstvo, ljubav i uspeh u karijeri.

Foto: petinfoclub.com
Najvažnije je da je voda u akvarijumu bistra i čista, da ne bi ugrožavala život ribicama. Svaka promena u njemu, kao i kod ribica koje su hipersenzitivne, nagoveštava i promenu u vašem životu. Akvarijum je zapravo mikrokosmos vašeg života i dobro vodite računa o njemu.

Foto: recifduvendredi.org
Akvarijum sa zlatnim ribicama držite na zapadnoj strani stana - na tom mesto on akumulira bogatstvo i daje stabilnost vašoj porodici, poslu i životu. Držanje akvarijuma na jugu ili istoku, može da zaustavi priliv novca.

Foto: premierpet.com.au
Za kraj, ovo je posebno važno. U akvarijumu sa zlatnim ribicama obavezno držite i jednu crnu ribicu. Ona će preuzeti negativnu energiju prostora, za potpuno blagostanje vašeg života.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'memcache' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: