None
10 0 1 5

Da li je veličina bitna? Nauka je rekla svoje - ovo je "savršena dužina"

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Jan 13, 2016

Da li je veličina bitna? Nova istraživanja Univerziteta u Kaliforniji navode da jeste... i nije. Istraživači su anketirali 75 žena koristeći 3D ištampane modele koji prikazuju različite veličine i obime polnih organa, ne bi li saznali koje im veličine najviše odgovaraju. Odgovori će vas iznenaditi!

Bliži pogled

Bliži pogled
Foto: news.sciencemag.org
Istaživači su koordinirali studijama prateći objave švajcarskih novina pošle godine, koje su anketirale žene vezano za privlačnost polnog organa. Saznali su da žene više privači generaln dobar izgled i da se ne obaziru mnogo na detalje.

Izbori

Izbori
Foto: dailymail.co.uk
Za potrebe ove studije, ženama je bilo predočeno neverovatnih 33 3D štampanih modela. Oni su bili bazirani na normalnim veličinama muških polnih organa u SAD-u.

Fizikalije

Fizikalije
Foto: salon.com
3D štampani modeli su bili dizajnirani da kod žena probude fizičko sećanje i taktilni osećaj dok zamišljaju muški polni organ. Zato što je veličina apstraktna, ljudima je često teško da zamisle proporcije.

Iznenađujući rezultati

Iznenađujući rezultati
Foto: iflscience.com
Studija daje neke iznenađujuće rezultate. S jedne strane, žene preferiraju veće dimenzije muških polnih organa za odnos za jednu noć. Jedna teorija nalaže da ona pruža neku vrstu "trofeja".

Duži?

Duži?
Foto: lovealert911.com
Još veće iznenađenje je bilo to da žene preferiraju nešto manje muške polne organe u dugim vezama - prosečne veličine oko 15 cm. Naučnici i dalje raspravljaju zašto, iako jedna od teorija tvrdi da su žene više zainteresovane za emotivnu vezu nego fizičku, kada su u dugim vezama.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email