None
10 0 1 0

Da li je veličina bitna? Nauka je rekla svoje - ovo je "savršena dužina"

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Jan 13, 2016

Da li je veličina bitna? Nova istraživanja Univerziteta u Kaliforniji navode da jeste... i nije. Istraživači su anketirali 75 žena koristeći 3D ištampane modele koji prikazuju različite veličine i obime polnih organa, ne bi li saznali koje im veličine najviše odgovaraju. Odgovori će vas iznenaditi!

Bliži pogled

Bliži pogled
Foto: news.sciencemag.org
Istaživači su koordinirali studijama prateći objave švajcarskih novina pošle godine, koje su anketirale žene vezano za privlačnost polnog organa. Saznali su da žene više privači generaln dobar izgled i da se ne obaziru mnogo na detalje.

Izbori

Izbori
Foto: dailymail.co.uk
Za potrebe ove studije, ženama je bilo predočeno neverovatnih 33 3D štampanih modela. Oni su bili bazirani na normalnim veličinama muških polnih organa u SAD-u.

Fizikalije

Fizikalije
Foto: salon.com
3D štampani modeli su bili dizajnirani da kod žena probude fizičko sećanje i taktilni osećaj dok zamišljaju muški polni organ. Zato što je veličina apstraktna, ljudima je često teško da zamisle proporcije.

Iznenađujući rezultati

Iznenađujući rezultati
Foto: iflscience.com
Studija daje neke iznenađujuće rezultate. S jedne strane, žene preferiraju veće dimenzije muških polnih organa za odnos za jednu noć. Jedna teorija nalaže da ona pruža neku vrstu "trofeja".

Duži?

Duži?
Foto: lovealert911.com
Još veće iznenađenje je bilo to da žene preferiraju nešto manje muške polne organe u dugim vezama - prosečne veličine oko 15 cm. Naučnici i dalje raspravljaju zašto, iako jedna od teorija tvrdi da su žene više zainteresovane za emotivnu vezu nego fizičku, kada su u dugim vezama.

Koliko veći?

Koliko veći?
Foto: rebloggy.com
Ista teorija koja navodi da žene više vole prosečno velike muške organe, takođe navodi da žene više privlači obim, nego dužina.

Naučno zašto-zato

Naučno zašto-zato
Foto: ibtimes.co.uk
Studija koja navodi da je ženama više stalo do poverenja, sigurne muškosti i orgazmičnog odnosa u dugim vezama, naučnici dokazuju da zapravo intimnost, a ne veličina muškog polnog organa, zadovoljava ženu.

Šok

Šok
Foto: thedailypedia.com
Još jedan šokantan rezutat: žene povezuju duže muške polne organe sa polno prenosivim bolestima. Naučnici su zbunjeni zašto, ali veći roj ispitanih žena sugeriše na duže polne organe kad pogađaju koji nosi prenosiu bolest i infekciju.

Problem udobnosti

Problem udobnosti
Foto: livescience.com
Dok se rasprava vodila o atraktivnosti polnih organa, zasnovana na ovoj novoj studiji, naučnici su utvrdili vezu između većih muških polnih organa i neudobnosti za žene. Do sada, žene su ocenile da im je važnije zadovoljstvo od veličine.

Debata u toku

Debata u toku
Foto: dailymail.co.uk
U principu, ipak, najveći rezultat istraživanja pokazuje to da žene misle o psihološkoj i emocionalnoj intimnosti više nego o veličini muškog polnog organa. Dakle, da li je veličina bitna? Možda...ali ne koliko emotivna veza!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email