None
7 0 1 3

7 tipova muškaraca koje žene ne podnose (apsolutno SVI mrze tip broj #6)

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Feb 24, 2016

Ako nemaš mnogo sreće kod žena, otkrij kakav tip muškaraca žene izbegavaju i ako se prepoznaš u bilo kojoj kategoriji, trebalo bi da se promeniš.

1. Mizoginista

Mizoginista
Foto: rollingstone.com
Ovo je tip koji otvoreno pokazuje neprijateljstvo i mržnju prema ženama. Ovo je jedina vrsta muškaraca koja nikada i nikako ne može da privuče ni jednu ženu. Svaki muškarac koji ima ovakav stav prema ženama bi trebalo da se zapita odakle to i možda potraži stručnu pomoć.

2. Stalno raspoložen za svađu

Stalno raspoložen za svađu
Foto: blogspot.com
Ovo je tip muškarca koji svaki razgovor pretvara u raspravu, pa i u svađu. Konstantne rasprave su stresne i niko to ne želi. Ovakav muškarac bi trebao da se opusti i za promenu sasluša šta ko ima da kaže i da ne zauzima nužno odbrambeni stav.

3. Škrtica

Škrtica
Foto: womansday.com
Ovo je tip muškarca koji se nikda na hvata za novčanik, a čak i kada to radi predlaže da platite po pola račun. Da. žene žele d abudu samostalne, ali nekada platiti piće nijse strašna stvar.

4. Dosadnjaković

Dosadnjaković
Foto: blogspot.com
Ovaj tip ne samo da je dosadan, već je i čovek koji ne pokazuje ni malo poštovanja prema devojci sa kojom je izašao. Saslušati drugu stranu nije loša ideja. Lepo je razgovarati i o temama koje oboje interesuje.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email