None
7 0 1 0

7 tipova muškaraca koje žene ne podnose (apsolutno SVI mrze tip broj #6)

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Feb 24, 2016

Ako nemaš mnogo sreće kod žena, otkrij kakav tip muškaraca žene izbegavaju i ako se prepoznaš u bilo kojoj kategoriji, trebalo bi da se promeniš.

1. Mizoginista

Mizoginista
Foto: rollingstone.com
Ovo je tip koji otvoreno pokazuje neprijateljstvo i mržnju prema ženama. Ovo je jedina vrsta muškaraca koja nikada i nikako ne može da privuče ni jednu ženu. Svaki muškarac koji ima ovakav stav prema ženama bi trebalo da se zapita odakle to i možda potraži stručnu pomoć.

2. Stalno raspoložen za svađu

Stalno raspoložen za svađu
Foto: blogspot.com
Ovo je tip muškarca koji svaki razgovor pretvara u raspravu, pa i u svađu. Konstantne rasprave su stresne i niko to ne želi. Ovakav muškarac bi trebao da se opusti i za promenu sasluša šta ko ima da kaže i da ne zauzima nužno odbrambeni stav.

3. Škrtica

Škrtica
Foto: womansday.com
Ovo je tip muškarca koji se nikda na hvata za novčanik, a čak i kada to radi predlaže da platite po pola račun. Da. žene žele d abudu samostalne, ali nekada platiti piće nijse strašna stvar.

4. Dosadnjaković

Dosadnjaković
Foto: blogspot.com
Ovaj tip ne samo da je dosadan, već je i čovek koji ne pokazuje ni malo poštovanja prema devojci sa kojom je izašao. Saslušati drugu stranu nije loša ideja. Lepo je razgovarati i o temama koje oboje interesuje.

5. Arogantan lik

Arogantan lik
Foto: blogspot.com
Samopouzdanje i arogancija su dve različite stvari, i to ne treba brkati. Ego ovakvog lika je neverovatan i često nema čime da podupre svoju aroganciju. Njegovo ponašanje je u većini slučajeva nepristojno, ali na žalost ovakvi likovi nisu u stanju da to i vide sami.

6. Predvidivi lik

Predvidivi lik
Foto: lipstiq.com
Žene ne vole predvidive muškarce. Ne vole da znaju kako će odreagovati i šta će uraditi ili reći u datom trenutku. Žene vole muškarce koje imaju dozu slobodnog duha u sebi. Ne moraš biti lud, ali malo iznenađenja nije nikada na odmet.

7. Mamin sin

Mamin sin
Foto: clasic105.com
Tip muškarca kojeg se posebno ježe žene je "mamin sin". To je muškarac, ako u opšte možemo da ga nazovemo tako, bolje rečeno dečak koji se još uvek krije iza mamine suknje. Žene žele da budu majke samo svojoj deci, nikako da izigravaju dadilju partneru.
Image source: askmen.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email