None
10 0 1 0

Top 10 ženama najprivlačnijih zanimanja za muškarce!

Podeli
Društvo
Sanja O.
Društvo
Jan 14, 2016

Pogledajte koja su se sve zanimanja našla na ovoj listi...

1. Policajci

Policajci
Foto: 9gag.com
Budimo realni: pojedine žene obožavaju muškarce s autoritetom. A ko bi bio autoritativniji od pripadnika policije? Krenite u poteru za lošim momcima, ali ostavite jedan par lisica za kad se vratite kući...

Godišnja plata: 52.540 evra.

2. Računovođe

Računovođe
Foto: 9gag.com
Računovođe je tokom istorije pratila reputacija da su dobri s novcem, ali ne baš i s drugim stvarima. Današnje dame se očigledno ne slažu! Ako slaže čarape upola vešto koliko slaže fascikle i finansijske dosijee, ne puštajte ga iz ruku.

Godišnja plata: 58.600 evra.

3. Fizioterapeuti

Fizioterapeuti
Foto: 9gag.com
Nikada nećeti čuti da se žene žale na muškarce koji su vešti s rukama. One će uvek moći da dobiju masažu posle posla, ali će im takođe biti drago da uzvrate uslugu.

Godišnja plata: 73.640 evra.

4. Inženjeri

Inženjeri
Foto: 9gag.com
Inženjeri su poznati kao ljudi koji su najbolji u rešavanju problema i koji znaju sve i svašta. Muškarci su se oduvek žalili kako ne razumeju žene, ali to možda više ne važi za neke od njih. Koja devojka ne bi poželela takvog muškarca?

Godišnja plata: 73.160 evra.

5. Ekolozi

Ekolozi
Foto: 9gag.com
Ništa nije bolji pokazatelj da muškarac ima osećajnu stranu od toga što je posvećen očuvanju planete. To verovatno znači da takođe voli životinje i decu.

Godišnja plata: 58.620 evra.

6. Profesori

Profesori
Foto: 9gag.com
Koja devojka na fakultetu bar jednom nije bila zaljubljena u profesora? Znanje je moć, a moć je seksi. Kraj priče. Uz naočare za vid i akademsku prefinjenost, svaka žena će želeti da nauči nešto novo o njima.

Godišnja plata: 50.760 evra.

7. Marketing

Marketing
Foto: 9gag.com
Sve je u prezentaciji. Nijedna žena ne voli neuredne muškarce, pa će vam vaša urođena sposobnost da se predstavite u najboljem svetlu pomoći da je osvojite bez muke. Predstavite se na pravi način i ona će shvatiti da ste upravo vi ono što joj je nedostajalo sve vreme.

Godišnja plata: 62.500 evra.

8. Lekari

Lekari
Foto: 9gag.com
Lekari su brižni, pametni i neverovatno sposobni. Koja žena ne bi pored sebe poželela muškarca koji je dirnuo toliko mnogo srca? A ni lekarska plata joj sigurno neće smetati...

Godišnja plata: 172.620 evra.

9. Advokati

Advokati
Foto: 9gag.com
Nikada nije na odmet da na svojoj strani imate nekog ko se razume u zakone. Oni su vešti s rečima i neodoljivi u svojim besprekorno skrojenim odelima, što ih čini i više nego poželjnim.

Godišnja plata: 104.690 evra.

10. Arhitekte

Arhitekte
Foto: 9gag.com
Ako je nešto što žene žele od muškaraca, to su posvećenost i stabilnost. Ništa ne ukazuje na stabilnost više od nečega što je izgrađeno od betona i kamena, bukvalno. Dizajnirajte nešto što će trajati zauvek. Nećete čuti da se dame žale.

Godišnja plata: 67.400 evra.
Image source: 9gag.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email