None
5 0 1 0

ŽELITE JE NAZAD: Nekoliko saveta koji će vam pomoći da je ponovo osvojite!

Podeli
Društvo
Jasmina G.
Društvo
Nov 06, 2015

Svaki korak koji planirate napraviti u pokušaju da probudite staru ljubav pomno isplanirajte. Mi vam pomažemo u prvih nekoliko koraka!

Foto: (fokuzz.com
Ne pokušavajte da se pomirite ako vas na to navodi usamljenost ili strah da nećete naći bolju. Ali, ako je i dalje volite i sigurni ste da je prava žena za vas, pokušajte ponovo da je osvojite prateći savete stručnjaka za veze.

Ne sažaljevajte sebe

Za početak, ma koliko bili tužni, ne sažaljevajte se jer tako ništa nećete uraditi. Podignite glavu, prikupite snagu i bacite se na rešavanje problema.

Ne obećavajte da ćete se promeniti

Nije dovoljno da joj kažete da je volite i obećate da ćete promeniti sve što joj je smetalo. Očigledno vam više ne veruje, inače bi i dalje bila tu, pa su prazna obećanja u ovoj fazi kontraproduktivna. Razmislite o onom što joj je smetalo, pa ako ste zaista spremni da radite na greškama, umesto da pričate, pokažite se na delu.

Bez poklona

Predlog za pomirenje u vidu 101 ruže pali samo na filmu. U životu, pokloni su jeftin trik da ponovo osvojite nečije srce. Umesto toga, "upakujte" sebe. Pokušajte da se vidite njenim očima. Prisetite se šta je volela kod vas i podsetite je na te osobine, ali ne rečima, već delima.

Nađite pravi trenutak

Nemojte joj predlagati da se pomirite dan nakon raskida, ali ne čekajte predugo jer je velika verovatnoća da će ona nastaviti dalje bez vas. Ako ništa od ovoga ne upali, pomirite se sa sudbinom i nastavite život.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email