None
12 0 1 8

Zvezde otkrivaju iz kog razloga nemate sreće u ljubavi i šta MORATE da uradite kako biste pronašli ljubav svog života

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Feb 13, 2017

Saznajte na koji način da poradite na sebi i koje osobine bi trebalo da korigujete kako biste pronašli svoju srodnu dušu prema vašem horoskopskom znaku.

1. Ovan

Ovan
Foto: pinterest.com
Vi ste veoma impulsivna osoba koja će uvek reći sve što joj je na umu. Svoje mišljenje nikada nećete zadržati samo za sebe, što se ljudima u vašoj okolini ne dopada. Možda bi trebalo da svoje mišljenje iznesete na neki drugi, možda manje napadan način.

2. Bik

Bik
Foto: youqueen.com
Bikovi su poznati kao veliki gurmani i pravi ljubitelji hrane i njima treba baš takva osoba. Kada Bik pronađe takvog ljubitelja hrane kakav je i on sam, tada može biti uveren da je pronašao životnog saputnika.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: pinterest.com
Često se ponašate nezrelo, a onda kada pokušate da razgovarate o nečemu ozbiljnom, ljudi vas neće tako shvatiti. Lepo je biti mladalačkog duha, ali ukoliko želite ozbiljnu vezu, morate malo poraditi na sebi.

4. Rak

Rak
Foto: funtime.ge
Rakovi su veoma emotivni i kako ne bi bili povređeni, često se zatvaraju u sebe. Ukoliko želite da pronađete svoju srodnu dušu, morate imati malo opušteniji pristup. Neće vas svako povrediti.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email