None
7 0 1 0

7 čudnih ali istinitih razloga zašto najbolje devojke završe same

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Apr 28, 2018

Postoji milion razloga zbog kojih je neka osoba sama. Međutim, da li ste primetili da se to često dešava pametnim, lepim devojkama? Neke od njih potroše godine tragajući za pravom ljubavi, ali bezuspešno. Mnogi od vas sigurno veruju da takve devojke ne bi trebalo da imaju problema da nađu partnera, ali imaju. Ovo su najčešći razlozi zbog kojih su savršene devojke same.

1. Ne želi da gubi vreme

Ne želi da gubi vreme
Foto: starfluff.com
Pametne i sofisticirane žene donose odluke veoma brzo: ako muškarac ne izgledao kao dobar materijal za brak, onda "adio, prijatelju!". Zabavljanje sa nekim bi trebalo da ima svoj krajnji cilj, a ako ne vodi nikuda, onda je to gubljenje vremena. Zato su neke devojke u 30-im godinama bile udate, razvele se, udale se opet, dobile decu, počele da planiraju još jedno venčanje, dok druge ne mogu da daju zeleno svetlo ni prvom sastanku.

2. Dovoljne su same sebi

Dovoljne su same sebi
Foto: yanphoto.com
Pogledajte moderne žene. One su jake i pune samopouzdanja i nije im potrebna nikakva "zaštita" od muškarca. Ova ispovest savršeno opisuje kako takve devojke biraju partnere:
"Moja prijateljica ima 25 godina. Ona je veoma lepa devojka, pametna i obrazovana, dobro se oblači i ima sjajan posao. Voli da se druži sa prijateljima, ide u barove i na koncerte. Zaista se dopada momcima, ali ipak, ona je još uvek sama. Zašto? Zato što je ona hladne glave i zna kakvog mukarca želi pored sebe. Ona neće ući u vezu "samo da ne bi bila sama" ili "daću mu šansu". Zato većina momaka kod nje dobije oznaku "nepodoban" na prvi pogled ili odmah nakon prvog sastanka.

3. Pate od kompleksa koje su same sebi nametnule

Pate od kompleksa koje su same sebi nametnule
Foto: spacerocketnation.com
Nažalost, samonametnuti kompleksi česta su pojava. Punija devojka sa oblinama može da nosi helanke sa leopard printom i da se dobro oseća, dok visoka devojka sa vitkim nogama neće ni da pomisli na oblačenje mini suknje. Zašto? Zato što je sve stvar samopouzdanja, i žene bi trebalo da nauče kako da ga podignu.

4. Možda ne žele da budu nečija žena?

Možda ne žele da budu nečija žena?
Foto: marryinaweek.com
"Ja lično, želim ženu koja će brinuti o meni i o kući. Ne želim nekog ko će tražiti pažnju svaki put kada izađemo", često se može pročitati na internetu kada su u pitanju teme u kojima se diskutuje o muško-ženskim odnosima. Mnogi muškarci se slažu sa ovim.

5. Suviše su fokusirane na to što su same

Suviše su fokusirane na to što su same
Foto: glamour.com
Ako devojka na prvom sastanku pokaže sliku venčanice koju planira da nosi ili govori o tome gde bi želela da ide na medeni mesec, ili pokuša da impresionira momka svojom iskrenošću, pa ne prestaje dapriča o operaciji ciste na jajniku koju je imala, prvi sastanak će biti i poslednji sastanak. Takve žene se previše trude, a kao rezultat, deluju očajno. One se toliko fokusirane na to da se udaju, a zapravo su fokusirane na to da ne ostanu same. To je toliko očigledno i plaši i odbija muškarce.

6. Njihova lepota privlači pogrešne muškarce

Njihova lepota privlači pogrešne muškarce
Foto: warnerbros.com
Lepe žene su često same. Njihova lepota privlači samo "dosadne kretene", dok lepim, skromnim momcima, one deluju zastrašujuće. Evo još jedne ispovesti:
"Šest godina nakon diplomiranja, upoznala sam oženjenog muškarca. Postali smo prijatelji, ali ja sam uvek osećala da između nas postoji posebna povezanost. Jednog dana, priznao mi je da smo studirali na istom univerzitetu i da sam se tada zaista dopadala: "Izgledala si tako nepristupačno, najlepša devojka na celom univerzitetu. Znam da si odbila čak i najpopularnije momke, a kako sam ja mogao da se takmičim sa njima? Mislio sam da me nećeš ni pogledati."

7. Sve je to zbog straha

Sve je to zbog straha
Foto: jamesmsama.com
Ignorišući jednu priliku za drugom, žene mogu slučajno propustiti "pravu" osobu. Devojka obično misli da će znati da je on taj iste sekunde čim ga ugleda, ali to ne funkcioniše na taj način. Veze su zasnovane na metodi ispitivanja i greške, i žene ne bi trebalo da se boje toga.

Za kraj, evo još jedne ispovesti:

"Bivša devojka mog muža bila je "gospođica Savršena". Bila je lepa, pametna, a njen životni elan je sve inspirisao. Čula sam da je rekao da to nije bila samo simpatija, već je bio lud za njom. To me je ubijalo. Mučila sam samu sebe jednim pitanjem: "Šta on vidi u meni?". Dan pred naše venčanje, rešila sam da ga to pitam. Slegnuo je ramenima. "Bilo je komplikovano jer je ona bila previše savršena", rekao je. "Pogledaj nas, na primer. Probudimo se rano, ali ako želimo možemo do uveče da ostanemo u krevetu, ili da ostavimo prljave sudove pored kreveta. Znamo da se ništa užasno neće desiti ako to uradimo. Ali ona je ludela ako sve nije savršeno. Znaš već, sindrom perfekcioniste! Pa sam rekao: Neka, hvala!"
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email