None
12 0 1 0

Ovi okrutni znakovi su spremni da vas ostave i zamene drugom bez ijedne reči objašnjenja. Da li je i vaš partner na listi?

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Dec 19, 2016

Astrologija može pomoći da razumemo ponašanje svakog od znakova. Ovog puta, pogledajte šta je ono što bi moglo da navede partnera da vas ostavi, sudeći po horoskopskom znaku.

Ovan

Ovan
Foto: thatviralfeed.com
Ukoliko ste ikada imali slomljenu kost, onda ćete znati kako to izgleda. Ovnovi su otprilike takvi. Oni su veoma direktni i sve će biti veoma brzo. Velika je šansa da ste im dosadili i da su pronašli nekog novog. Kada Ovan raskine sa vama, teško da će prihvatiti da se pomirite, rešite problem ili poradi na sebi - što se njih tiče, to je kraj. Oni se definitivno ne vraćaju na staro.

Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.com
U životu Bika, najvažnija osoba je on sam. Uvek će sebe stavljati ispred vas i na taj način narušiti vaš odnos. Verovatno ćete vi raskinuti sa njim, a zažalićete oboje. Najviše će vas povrediti to što se neće boriti za vašu vezu, već samo pustiti da propadne.

Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.com
Blizanac će vam se uvek vratiti i pokušati da shvati da li je veza ono što želi. Ukoliko raskine sa vama, nemojte misliti da je otišao iz vašeg života. Konstantno će vam slati poruke i pokušaće da se pomiri sa vama. Oni će vas zapravo toliko povrediti da će vam se činiti da bol nikada neće prestati. Izgledaće sasvim normalno i nedodirljivo, uživaće sa prijateljima kao da se ništa ne dešava.

Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.com
Kada završite vezu sa Rakom, srce će vam slomiti to što će on biti u pravom haosu i želećete da budete tu za njega, mada znate da to i nije najbolja ideja. Još više boli kada shvatite da ste uništili nekoga koga ste nekad voleli. Rakovi muškog pola nemaju problem sa iskazivanjem emocija, te će vam srce biti slomljeno.

Lav

Lav
Foto: thatviralfeed.com
Lavovi vole da su u centru pažnje, a takav će i raskid sa njima biti, bićete okruženi ljudima kojih se vaš raskid ne tiče, i to će vas boleti još više. Lavovi imaju mnogo obožavalaca, stoga će ponovo biti u vezi veoma brzo, a vi ćete se pitati gde ste pogrešili. Verovatno ćete imati mnogo zajedničkih prijatelja koji će situaciju učiniti još gorom kada počne zapitkivanje.

Devica

Devica
Foto: thatviralfeed.com
Devica verovatno neće ni biti svesna da vas povređuje, on će verovatno misliti da vam pomaže svojim stalnim kritikama i korisnim sugestijama. On će se sve više i više posvećivati svom istraživanju i poslu, i postepeno sve manje pažnje posvećivati vama. Na kraju ćete ga vi ostaviti zbog samopoštovanja.

Vaga

Vaga
Foto: thatviralfeed.com
Poslednje što Vaga želi da učini jeste da vas povredi. Međutim, ukoliko misli da mu ne posvećujete pažnje koliko zaslužuje, ostaviće vas bez problema. Biće toliko neodlučan da li da ode ili da ostane, a obaveštavaće vas o toku svojih misli svakodnevno, zbog čega ćete biti toliko isfrustrirani da ćete od njega zahtevati da odluči. To neće izaći na dobro.

Škorpija

Škorpija
Foto: thatviralfeed.com
Škorpije vole intenzivno i svoj bes pokazuju intenzivno. Ne želite da uđete u svađu sa Škorpijom, jer oni tada postaju zli i želeće da vas povrede, naravno, uspeće u tome. Reći će vam užasne stvari i znaćete da je to tako jer Škorpije ne lažu. Oni neće prestajati čak i kada vi ućutite, a bol koji budete osećali, uništiće sva ona lepa osećanja koja ste nekada gajili.

Strelac

Strelac
Foto: thatviralfeed.com
Ukoliko imate problema u vezi sa Strelcem, budite spremni da on jednog dana samo nestane. Neće biti nikakvog objašnjenja ili opravdanja sa njihove strane, a upravo će vas to veoma povrediti. Njih ne drži mesto, a kada žele nešto da reše, moraju da se vrate na put. Takođe racionalizuju stvari na svoj način.

Jarac

Jarac
Foto: thatviralfeed.com
Sa Jarcem problem neće biti u vama, već u njemu; oni često nikada ne uspeju da prebole svoje bivše ljubavi. Vi nećete moći da se takmičite sa duhovima, a saznanje da ne možete da se merite sa njihovom bivšom ljubavlju biće frustrirajuće i veoma bolno.

Vodolija

Vodolija
Foto: thatviralfeed.com
Pošto su muškarci Vodolije veoma neemocionalni i hladni, samo ćete vi osećati patnju zbog završetka veze. Nema poente da im govorite kako se osećate jer njih to ne zanima i ne žele da se suoče sa tim. Nema šanse za pomirenje jer u glavi Vodolije nema šta da se popravi.

Ribe

Ribe
Foto: thatviralfeed.com
Ribama će biti žao ukoliko vas povrede, ali to neće učiniti da se osećate bolje. Vezama se morate posvetiti, a Ribe imaju preča posla. Njegova ravnodušnost će učiniti da se osećate užasno.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email