None
12 0 1 0

Strelac traži nekog plemenitog srca, Jarac samostalnu i jaku ženu, a sa Vagom morate da uradite čak i OVO ako želite da zadržite njegovu pažnju

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Oct 28, 2016

Pogledajte na koji način vam horoskop može pomoći da zadržite partnerovu pažnju usmerenu ka vama.

Ovan

Ovan
Foto: thatviralfeed.com
Vaš partner voli avanturu i uzbuđenje, zato je to potrebno da mu pokažete svoj avanturistički duh kako biste ga zadržali. Njega ne privlači kada se izležavate kod kuće vikendima. Pokušajte da idete na planinarenje ili streljaštvo.

Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.com
Pokažite partneru svoju mekšu stranu i da ste spontani i otvoreni. Pokažite mu da umete da se opustite u životu i uvek će ostati uz vas.

Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.com
Ako ne volite da izlazite i da se družite, onda nemojte da se začudite zašto ne želi da bude sa vama. Partner želi da bude mlad, zabavan i da se druži. Ako to znači gledanje filmova Vudija Alena kako biste naučili da pametno razgovarate, onda započnite maraton.

Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.com
Saslušajte partnera ako vam se otvori - jer će to verovatno često raditi. Ako ne volite da ga slušate, onda ne očekujte da će biti uz vas još dugo. Ovaj znak je vrlo emotivan, tako da ako niste spremni da povremeno budete i rame za plakanje, onda ga bolje ostavite.

Lav

Lav
Foto: thatviralfeed.com
Treba da pokažete partneru da niste sebični. Ako mu ovo dokažete, imaćete njegovu pažnju. Ako bude hteo da radi nešto sa vama, pošaljite mu poruku da pomažete u humanitarnom radu. Zbog ovoga će njegovo srce pripasti samo vama,

Vaga

Vaga
Foto: thatviralfeed.com
Živimo u 21. veku, tako da u koja god pravila o polovima da verujete, zaboravite ih ako ste sa Vagom. On voli da se udvara, ali voli i kad se njemu neko udvara. Iznenadite ga večernjim izlaskom, cvećem ili bilo čime romantičnim.

Devica

Devica
Foto: thatviralfeed.com
Ako mu dozvolite da ima vreme za sebe, onda ćete biti osoba koju će zauvek želeti pokraj sebe. On je mislilac i voli da se posveti svojim zadacima. Potrebno je da mu to i dopustite. Ovo ne znači da vas ne voli, već da voli da je nezavisan.

Škorpija

Škorpija
Foto: thatviralfeed.com
Sa ovim posebnim džentlmenom morate biti potpuno otvorenog srca. Pokažite mu koliko vam je stalo - ne samo do njega, već i generalno. On je pun emocija, i ako to možete da prihvatite i da mu to uzvratite - vi ste sve za njega.

Strelac

Strelac
Foto: thatviralfeed.com
Sa ovim partnerom je lako - sve dok ste pristojna osoba. Tehnički gledano, ovo možda izgleda teže nego što jeste. On traži nekoga ko je istiski dobrog srca i plemenit, što je retkost u ovom teškom i okrutnom svetu.

Jarac

Jarac
Foto: thatviralfeed.com
Možda ne zvuči previše romantično, ali ako mu pokažete da znate da se brinete o sebi i da ste vredni, onda ćete ga oduševiti. On nije robot, ali ako želite njegovu pažnju, treba da pokažete da ste sposobni da se suočite sa bilo čim.

Vodolija

Vodolija
Foto: thatviralfeed.com
On neće da pomisli da je slatko i privlačno kada pokušate da budete divlji. On je potpuno otvorenog uma i što ste iskreniji, to ćete ga više privlačiti. Veoma je lako, ali s druge strane i teško, da ga impresionirate.

Ribe

Ribe
Foto: thatviralfeed.com
Ako niste maštoviti, onda se odmah možete pozdraviti sa Ribom i reći zbogom. Zašto da trošite jedno drugom vreme? Njegov um je neiscrpan izvor mašte i ako budete mislili kao on, biće impresioniran vama više nego što ste mogli da zamislite.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email