None
9 0 1 0

Evo šta vam sve nečiji osmeh može otkriti o njegovim skrivenim namerama i o tome vam priča iza leđa

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Dec 07, 2016

Nije svaki osmeh iskren, i svi to znamo. Taj lažni osmeh uspemo da prepoznamo da fotografijama, ali kako to uspeti u stvarnom životu? Pogledajte ovih 9 primera i na taj način naučite da pročitate šta vam je osoba htela reći, a da vam ništa ne kaže.

1. Osmeh zatvorenih usana

Osmeh zatvorenih usana
Foto: cdn.idntimes.com
Ovaj osmeh je popularan među političarima i decom. Iako ovaj osmeh može biti prirodan, on ne otkriva stepen radosti i sreće. Ukoliko neko od vaših prijatelja koristi ovaj osmeh, moguće je da je ukočen i da nešto ne želi da podeli sa vama.

2. Kosi osmeh

Kosi osmeh
Foto: g4.nh.ee
Ovo uključuje pokret usana samo s jedne strane i ovaj osmeh je oličenje ironije.

3. Spontani osmeh

Spontani osmeh
Foto: freshleaf.us
Spontani ili "Duchenne" osmeh, nazvan je po francuskom neurologu koji je ovaj osmeh okarakterisao kao iskreni osmeh. On uključuje rad mišića obraza i očiju. Takođe uključuje nehotično naboravanje kože oko očiju, te je ovaj osmeh teško lažirati.

4. "Pan-am" osmeh

"Pan-am" osmeh
Foto: cfile4.uf.tistory.com
Ovaj osmeh je sasvim suprotan od "Duchenne" osmeha i umesto korišćenja mišića obraza i očiju, usne pokazuju osmeh, ali je lice potpuno opušteno, nema naboravanja oko očiju. Ovaj osmeh uglavnom možete videti u korisničkim servisima i na licima stjuardesa.

5. Botoks osmeh

Botoks osmeh
Foto: somersetcosmeticclinic.co.uk
Veoma je sličan "Pan-am" osmehu, jedina je razlika što ovaj osmeh stvaraju neurotoksini u tom području. Botoks osmeh je uglavnom spontani osmeh. Ovaj osmeh uglavnom vidite na umorim licima, ili kada neko pokušava da se osmehne kroz tugu.

6. Ćutljiv osmeh

Ćutljiv osmeh
Foto: eve.com.mt
Kada je ovaj osmeh u pitanju, usne su opružene, ali se ne vide zubi, on zapravo pokazuje obuzdavanje stavova i misli. Ovaj osmej je najpopularniji među ženama, često ga koriste kao znak odbijanja ili održavanja misterioznosti. Ovo je pogotovo slučaj ukoliko je upitate za godine.

7. Osmeh zvezda

Osmeh zvezda
Foto: infofueguina.com
Ovaj osmeh primetio je Čarls Darvin. Ovaj osmeh znači da vam je osoba okrenula jednu stranu lica i čini da osoba izgleda mlađe i tajanstveno istovremeno. Ovaj osmeh uglavnom favorizuju filmske i televizijske zvezde.

8. Sarkastični osmeh

Sarkastični osmeh
Foto: mamiverse.com
Ovaj osmeh budi sarkazam svuda oko sebe. Ovo podrazumeva istezanje samo uglova usana. Ovaj osmeh uvek odražava suprotnost onoga kako izgleda.

9. Podsmehivanje

Podsmehivanje
Foto: sm.ign.com
Ovaj izraz lica dovoljno jasno daje signale sarkazma. Osoba koja se podsmehuje jasno pokazuje nedostatak brige i empatije sa svoje strane.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email