None
12 0 1 8

NISU ONI KRIVI, TO IM JE ZAPISANO U ZVEZDAMA: Evo zašto će vas vaš partner prevariti sudeći prema njegovom horoskopskom znaku

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Jul 05, 2016

Čak i kada se ljudsko srce ispuni, ono žudi još više. Kada se jednom zatvore vrata u vezi, želećete da ih ponovo otvorite.

Rak ( 22. jun do 22. jula )

Rak ( 22. jun do 22. jula )
Foto: telegraph.co.uk
Duboko u srcu, rakovi žude za ozbiljnom vezom koja je od velikog značaja. Oni su odani po prirodi, ali s vremena na vreme odlutaju. Ako počnu da se osećaju udaljeno od svog partnera, oni će tražiti razumevanje izvan njihovih odnosa. Kada varaju, to će biti sa nekim ko ih razume emotivno. Ali nema duge afere, jer će ih bol što je izdao partnera na kraju vratiti kući.

Ribe ( 19. februar do 20. marta )

Ribe ( 19. februar do 20. marta )
Foto: thatviralfeed.com
Neprekidni romantičari, Ribe su nesebične kada je u pitanju ljubav. Oni su nežni i velikodušni u krevetu, često fokusirani da zadovolje više svog partnera nego sebe. Ali oni su i veoma strastveni. Ako njihova druga polovina ne ceni ovo, onda će potražiti nežnost na drugom mestu.

Škorpija ( 23. oktobra do 22. novembra )

Škorpija ( 23. oktobra do 22. novembra )
Foto: thatviralfeed.com
Škorpije su zaljubljene po prirodi i žele visok nivo senzualnosti. Imaju tendenciju da uđu u odnose pažljivo, sa partnerom kome zaista mogu da veruju i da zadovolje svoje potrebe. Ali njihova strast može otići pogrešnim smerom, jer ako ne dobiju intimnost koju žele, potražiće je kod nekog drugog.

Ovan ( 21. mart do 19. aprila )

Ovan ( 21. mart do 19. aprila )
Foto: thatviralfeed.com
Ovnovi po prirodi vole da flertuju i brzo se izjasne o ljubavi. Oni vole jako i duboko, što može da izazove da mogu da pruže lažni osećaj sigurnosti. Uvek su u potrazi za novim avanturama i teško ih je zadovoljiti u vezi. Kada varaju (iako budu uhvaćeni), toliko su dobri u pokazivanju svoje ljubavi prema partneru, da bi oni pretpostavili da nema razloga za brigu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email