None
10 0 1 0

10 najgorih tipova muškaraca od kojih ŠTO PRE morate da pobegnete GLAVOM BEZ OBZIRA

Podeli
Društvo
Maki S.
Društvo
Apr 28, 2018

Prvi sastanci testiraju naša zapažanja i mogu biti nalik intervjuu za posao. Pokušavate da saznate što više o vašem mogućem partneru da biste bili sigurni da li je to osoba sa kojom želite da ostvarite vezu u budućnosti. Ako slušate pažljivo i obraćate pažnju na detanje, nećete ni morati da ga ispitujete. Samo obratite pažnju o kojim temama muškarac najviše priče. Ovo su upozoravajući znaci da je on pogrešan za vas.

1. Njegove bivše

Njegove bivše
Foto: brightside.me
Prethodne veze su uvek nezgodna tema. Ako se sastanak pretvori u seansu u kojoj on duboku analizira vezu sa bivšom, to je upozoravajući znak. Izgleda da je on još uvek zaglavljen u poslednjoj vezi. Da li ste sigurni da želite da slušate njegove žalopojke o bivšoj i da mu postanete rame za plakanje?

2. Žene materijalisti

Žene materijalisti
Foto: brightside.me
"Sve žene imaju za cilj da zavedu nekog bogataša i da se dočepaju njegove kreditne kartice!" Ako vaš udvarač stalno ovo ponavlja, nije za vas. Na ovaj način može da opravda to što je malo pohlepan i može da vam traži da stalno dokazujete da nemate nikakve materijalne motive za to što ste u vezi sa njim.

3. Njegova majka

Njegova majka
Foto: brightside.me
Njegovi roditelji su sjajni, ali postoje granice u pokazivanju toga, naročito na prvom sastanku. Budite bar malo na oprezu ako vaš sagovornik suviše često pominje majku. Neizvesne su šanse da sa tom osobom izgradite nezavisnu porodicu. Verovatnije je da će mišljenje vaše svekrve uvek igrati glavnu ulogu.

4. Igranje uloga

Igranje uloga
Foto: brightside.me
Da budemo precizniji, radi se o stereotipu muških i ženskih uloga. Naravno, ako planirate da budete samo dobra domaćica u budućnosti, ova tema vam neće smetati. Ali, ako želite jednakost u vezi, izbegavajte takve konzervativne muškarce.

5. Pokazivanje mišića

Pokazivanje mišića
Foto: brightside.me
Da li želi da se pokaže fizički jakim ili muževnim pred vama? Da li vam priča priče kako je jednom kaznio "loše momke" jednim dobrim udarcem? On možda nije dovoljno bezbedan. Ovo ne mora da znači da će biti agresivan sa vama, već da njegovi obrasci ponašanja mogu da stvore određene probleme.

6. Deca

Deca
Foto: brightside.me
Ovo je o muškarcu koji voli da priča o svojim nećacima, kumčićima, komšijskoj deci. On će vam odmah reći svoje planove o velikoj porodice... Dobro, možda samo želi da ispadne sladak koristeći se stereotipom "sve žene žele decu". Ipak, možda govori i istinu i to nije toliko loše ako želite da budete majka. Ako vas ta pomisao ne čini srećnom, bolje je da nađete osobu sa sličnim pogledima na svet.

7. Lepota

Lepota
Foto: brightside.me
Upozoravajući znak je neprestano fokusiranje na nečije prednosti i nedostatke po pitanju fizičkog izgleda. Izbegavajte veze sa muškarcima koji stalno pričaju u pravoj lepoti, obliku tela, dužini nogu.

8. Muška prijateljstva

Muška prijateljstva
Foto: brightside.me
Skoro sve njegove interesantne priče vezane su za njegove drugare, a čak pomalo s prezorom gleda one koji su ga odvojili od muškog društva. On će se radije videti sa prijateljima, nego provesti veče sa vama. Teško je sarađivati sa takvom osobom. Uvek ćete morati da predvidite da njegovi planovi uključuju i njegove prijatelje. Bolje sačuvajte sebi živce.

9. Ceo svet mu je neprijatelj

Ceo svet mu je neprijatelj
Foto: brightside.me
Vaš sagovornik ima naviku da nalazi izgovore za sve svoje neuspehe kriveći druge oko sebe. Kasni na sastanak jer taksi nije došao na vreme. Neće dobiti povišicu jer mu je šef zao do srži. I naravno da njegova koleginica ima veću platu ne zbog svog profesionalizma već što sa šefom... "To je njihova krivica!" Sa takvim životnim motoom, osoba tepko da može da izgradi stabilnu vezu.

10. Ti

Ti
Foto: brightside.me
Kada se koriste na pravi način, komplimenti čine da se osetite dobro i procvetate. Ali suviše komplimenata, temelj je za određene sumnje. Mnogo slatkih reči na prvom sastanku, neka vam budu opomena. Postoji mogućnost da vi niste jedina devojka koja ih je čula. Nemojte da mešate iskrenost sa otrcanim frazama.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email