None
8 0 1 4

Par trikova koji će vam pomoći da neutrališete miris znoja tokom predstojećeg leta

Podeli
Zdravlje
Lana L.
Zdravlje
Feb 20, 2016

Svi se radujemo lepom vremenu, suncu i uživanju, ali sa toplijim vremenom dolaze i neprijatni mirisi. Evo par saveta kako da ih se rešite i da uživate. Leto stiže, znamo da ga jedva čekate.

Antiperspiranti

Antiperspiranti
Foto: fitday.com
Tržište je prepravljeno raznim vrstama dezodoransa i antiperspiranata, ali većina je prepuna hemijskih sastojaka koji su štetni po zdravlje. Srećom, tu su ljudi koji propagiraju prirodan način uklanjanja neprijatnih mirisa.

Šta izaziva neprijatan miris i znojenje?

Šta izaziva neprijatan miris i znojenje?
Foto: blogspot.com
Pre nego li posegnete za rešenjem, prvo treba da saznate šta izaziva znojenje i neprijatne mirise. Osnovno zbog čega se neprijatan miris javlja su bakterije koje se brže i lakše razmnožavaju u vlažnoj sredini, dakle pazusi i stopala su najosetljiviji.

Redovno tuširanje

Redovno tuširanje
Foto: hswstatic.com
Svakodnevno tuširanje je obavezna stvar i to nekim antibakterijskim gelovima ili sapunima. Obratite pažnju na to kada sledeći put budete kupovali sapun ili gel za tuširanje.

Slana voda

Slana voda
Foto: wp.com
Slana voda je odličan tretman za one koji imaju problema sa neprijatnim mirisom stopala. Ovo može biti i svakodnevna rutina. Mlaka voda, malo soli su raj za stopala.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email