None
15 0 1 9

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Ovaj bogati lekar se jedne noći probudio sa užasnom glavoboljom a onda je uzeo čekić u ruke i uradio nešto zbog čega će svakoj normalnoj osobi istog momenta pripasti muka

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Sep 11, 2016

U noći 6. decembra 1959. uvaženi doktor koji je živeo u prestižnom delu Los Anđelesa, Los Felizu, brutalno je usmrtio svoju suprugu i njihovu ćerku, a zatim izvršio samoubistvo. Pogledajte šta je ostalo, pored ovog monstruoznog zločina:

Los Feliz

Los Feliz
Foto: topratedviral.com
Još su postojali zdravi porodični odnosi u SAD-u tokom pedesetih godina prošlog veka. Glava porodice Perelson, Dr. Harold Perelson, je bio povučen i dobar čovek, za koga se pričalo da je u dobrim odnosima sa svojim prijateljima i komšilukom. Negde tokom '50-ih godina, Harold je kupio raskošnu kuću u prestižnom delu severnog Los Anđelesa, Los Feliz, kako bi obezbedio lep život svojoj porodici i podizao decu u sigurnom i mirnom okruženju.

2475 Glendover ulica

2475 Glendover ulica
Foto: topratedviral.com
Kuća se nalazila u Glendover ulici, broj 2475, nedaleko od čuvenog Grčkog pozorišta i observatorije Grifit. Smeštena u lepom naselju, kuća je bila izgrađena na tri sprata, u španskom stilu iz 1925. godine. Harold se u nju doselio sa svojom suprugom Lilijan i troje dece Džudi, Džoelom i Debi.

Ubistvo u vili

Ubistvo u vili
Foto: topratedviral.com
Tokom noćnih časova 6. decembra 1959. Harold je na smrt pretukao svoju suprigu Lilijan čekićem. Zatim je otišao u sobu svoje 18-godišnje ćerke Džudi i nekoliko puta je udario u glavu. Srećom, Džudini vrisci su uspeli da probude drugo dvoje dece i ostatak susedstva. Džudi je uspela da stigne do komšijske kuće odakle je pozvala policiju. 13-godišnji Džoel i 11-godišnja Debi su pobegli nepovređeni. Harold je te noći izvršio samoubistvo popivši kiselinu.

Posledice

Posledice
Foto: topratedviral.com
Iako Haroldovi motivi nikada nisu bili potvrđeni, detektivi su dugo spekulisali da je takvo njegovo ponašanje bilo rezultat dubokih finansijskih problema. Nakon napada, troje dece se iz Los Feliza odselilo i otišlo na istočnu obalu kod rođaka. Njihovo boravište je ostalo nepoznato.

Kuća je prodata

Kuća je prodata
Foto: topratedviral.com
Nakon godinu dana, vila Los Feliz, prodata je na aukciji Emiliji i Julijanu Enrikezu, ali se par nikada nije uselio u kuću, već su imovinu koristili kao skladište. 1994. godine Rudi Enrikez je nasledio kuću od svojih roditelja, ali je i ona bila distancirana od nje.

Kuća zamrznuta u vremenu

Kuća zamrznuta u vremenu
Foto: topratedviral.com
Kao i mnoge kuće sa strašnom istorijom, Los Feliz, je postala još jedna ukleta kuća. Ono što je najinteresantnije, je činjenica da je vila i sve u njoj ostalo netaknuto od večeri 6. decembra 1959.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email