None
10 0 1 6

10 JEZIVIH istinitih priča o deci koja su ubila svoje roditelje koje neće svi moći da pročitaju do kraja

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
May 28, 2016

Ostaćete bez reči kada vidite ove zastrašujuće priče o nekim zločinima koje su počinila deca.

1. Stejsi Lanert

Stejsi Lanert
Foto: ilyke.co
Stejsi Lanert, jedna od retkih žena koja je ubila svog roditelja, imala je 18 godina kada je pucala i ubila svog oca, Tomasa Lanerta. Kada je bila mlađa, bila je tatina devojčica, koga je smatrala "kao Supermena". Međutim, Tomas je bio fizički nasilan prema njoj. On ju je često šutirao niz stepenice svoje kuće i stalno ju je tukao. Kada je Stejsi imala osam godina, prisiljavao ju je na intimne radnje sa njim. Deceniju kasnije, Stejsi je bilo dosta i pucala je u njega iz puške, ali ga je pogodila u rame. Dozivao je u pomoć, ali ga je ona opet upucala i ubila. Osuđena je na doživotni zatvor, ali je služila 18 godina. Tužilac smatra da je to bila greška i da je Stejsi ovo zloupotrebila za nasledstvo od 500,000 dolara koje je nasledila od oca.

2. Danijel Bartlam

Danijel Bartlam
Foto: ilyke.co
Sa 14 godina bio je inspirisan jednom tv sapunicom da brutalno ubije majku čekićem. Nakon ubistva, polio je njenu spavaću sobu benzinom i zapalio kuću. Kada ga je policija ispitivala, Danijel im je u početku rekao da je njegovu majku ubio provalnik, ali je ubrzo promenio svoju priču kada je postalo očigledno da je on ubica. On je tvrdio da su se svađali i da je izgubio kontrolu. Detektivi su otkrili na njegovom računaru priču koju je napisao o liku koji se zove isto kao on i da je ubio svoju majku i sakrio joj telo. Svi ti dokazi bili su dovoljni da se Danijel osudi na doživotnu robiju.

3. Greg Ousli

Greg Ousli
Foto: ilyke.co
Njegovi roditelji nisu bili nasilni, ali mu je otac bio alkoholičar, a njegova majka bila sklona usmeravanju emocija ka svojoj deci. Nisu bili dobri u izražavanju ljubavi prema njemu, zbog čega je tiho besneo. Stvar se pogoršala kada je video majku kako se ljubi sa očevim prijateljom. Kada im se požalio da ima ubilačke i suicidalne misli, majka ga je napustila, tvrdeći da je "gledao previše filmova". Jedini izlaz iz depresije bio mu je da ubije roditelje. 27. februara 1993. godine upucao je prvo oca u glavu, a zatim i majku sa dva metka kada je trčala po telefon. Greg se zatim odvezao do kuće prijatelja i sve priznao. Vratio se kući i pozvao policiju, tvrdeći da je ceo dan bio van kuće i da je naišao na mesto zločina, ali ga je njegov prijatelj odao. Proglašen je mentalno poremećenim i osuđen na 60 godina zatvora.

4. Marselo Pesegini

Marselo Pesegini
Foto: ilyke.co
Ovaj 13-godišnji brazilski dečak ubio je svoje roditelje, baku, njegovu pra-tetku i sebe. Navodno, on je bio inspirisan istinitim ubistavima u Njujorku iz 1974. godine, koji je poslužio kao osnova za možda ne tako istinitu knjigu i film "Amitivil". U noći 4. avgusta 2013. godine, Marselo je ubio sve članove svoje porodice pištoljem. Sutradan se odvezao majčinim kolima do škole, noseći 2 pištolja u rancu. Kada se Marselo vratio kući na mesto zločina, izvršio je samoubistvo. Jedan prijatelj je rekao policiji da je Marselo želeo da postane profesionalni ubica dok su drugi izvori tvrdili da je kriva korumpirana policija ili članovi organizovanog kriminala.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email