None
10 0 1 0

10 JEZIVIH istinitih priča o deci koja su ubila svoje roditelje koje neće svi moći da pročitaju do kraja

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
May 28, 2016

Ostaćete bez reči kada vidite ove zastrašujuće priče o nekim zločinima koje su počinila deca.

1. Stejsi Lanert

Stejsi Lanert
Foto: ilyke.co
Stejsi Lanert, jedna od retkih žena koja je ubila svog roditelja, imala je 18 godina kada je pucala i ubila svog oca, Tomasa Lanerta. Kada je bila mlađa, bila je tatina devojčica, koga je smatrala "kao Supermena". Međutim, Tomas je bio fizički nasilan prema njoj. On ju je često šutirao niz stepenice svoje kuće i stalno ju je tukao. Kada je Stejsi imala osam godina, prisiljavao ju je na intimne radnje sa njim. Deceniju kasnije, Stejsi je bilo dosta i pucala je u njega iz puške, ali ga je pogodila u rame. Dozivao je u pomoć, ali ga je ona opet upucala i ubila. Osuđena je na doživotni zatvor, ali je služila 18 godina. Tužilac smatra da je to bila greška i da je Stejsi ovo zloupotrebila za nasledstvo od 500,000 dolara koje je nasledila od oca.

2. Danijel Bartlam

Danijel Bartlam
Foto: ilyke.co
Sa 14 godina bio je inspirisan jednom tv sapunicom da brutalno ubije majku čekićem. Nakon ubistva, polio je njenu spavaću sobu benzinom i zapalio kuću. Kada ga je policija ispitivala, Danijel im je u početku rekao da je njegovu majku ubio provalnik, ali je ubrzo promenio svoju priču kada je postalo očigledno da je on ubica. On je tvrdio da su se svađali i da je izgubio kontrolu. Detektivi su otkrili na njegovom računaru priču koju je napisao o liku koji se zove isto kao on i da je ubio svoju majku i sakrio joj telo. Svi ti dokazi bili su dovoljni da se Danijel osudi na doživotnu robiju.

3. Greg Ousli

Greg Ousli
Foto: ilyke.co
Njegovi roditelji nisu bili nasilni, ali mu je otac bio alkoholičar, a njegova majka bila sklona usmeravanju emocija ka svojoj deci. Nisu bili dobri u izražavanju ljubavi prema njemu, zbog čega je tiho besneo. Stvar se pogoršala kada je video majku kako se ljubi sa očevim prijateljom. Kada im se požalio da ima ubilačke i suicidalne misli, majka ga je napustila, tvrdeći da je "gledao previše filmova". Jedini izlaz iz depresije bio mu je da ubije roditelje. 27. februara 1993. godine upucao je prvo oca u glavu, a zatim i majku sa dva metka kada je trčala po telefon. Greg se zatim odvezao do kuće prijatelja i sve priznao. Vratio se kući i pozvao policiju, tvrdeći da je ceo dan bio van kuće i da je naišao na mesto zločina, ali ga je njegov prijatelj odao. Proglašen je mentalno poremećenim i osuđen na 60 godina zatvora.

4. Marselo Pesegini

Marselo Pesegini
Foto: ilyke.co
Ovaj 13-godišnji brazilski dečak ubio je svoje roditelje, baku, njegovu pra-tetku i sebe. Navodno, on je bio inspirisan istinitim ubistavima u Njujorku iz 1974. godine, koji je poslužio kao osnova za možda ne tako istinitu knjigu i film "Amitivil". U noći 4. avgusta 2013. godine, Marselo je ubio sve članove svoje porodice pištoljem. Sutradan se odvezao majčinim kolima do škole, noseći 2 pištolja u rancu. Kada se Marselo vratio kući na mesto zločina, izvršio je samoubistvo. Jedan prijatelj je rekao policiji da je Marselo želeo da postane profesionalni ubica dok su drugi izvori tvrdili da je kriva korumpirana policija ili članovi organizovanog kriminala.

5. Robert i Džefri Dingman

Robert i Džefri Dingman
Foto: ilyke.co
1996. godine, 17-godišnji Robert i 14-godišnji Džefri Dingman bili su dva skromna tinejdžera brata koji su odlučili da upucaju svoje roditelje u svom domu, jer su bili uznemireni stalnom vikom. Smišljali su metode kao što su trovanje i davljenje ali konačno su rešili da ih upucaju. Džefri je ispalio prve hice i teško ih ranio, a zatim ih je Robert ubio. Braća su stavili tela u kese za smeće koje su krili u podrumu i tavanu i rekli ostalima da su oni na odmoru. Saradnici ubijenog para zvali su policiju nakon što se ovi nisu pojavili na poslu. Iako su dokazi bili ogromna, tužioci su postigli dogovor sa Džefrijem da svedoči protiv svog brata. Džefri je osuđen na 30 godina zatvora, a Robert je dobio doživotnu kaznu.

6. Aleks i Derek King

Aleks i Derek King
Foto: ilyke.co
2001. godine, 12-godišnji Aleks i 13-godišnji Derek King prebili su svog oca na smrt i potom zapalili njihovu kuću kako bi zataškali dokaze. Nije postojao neki konkretan motiv za zločin, iako su živeli u kući bez struje i verovatno imali udaljenu vezu sa svojim ocem. Kako bi popunili emotivnu rupu u njihovim životima, momci su se okrenuli 41-godišnjem Rikiju Čavisu, porodičnom prijatelju i osuđenom zlostavljaču dece, kod koga su često boravili. Nakon ubistva njihovog oca, policija je detaljno ispitala Čavisa, verujući da im je pomagao. Na kraju su dobili 2 zasebna suđenja. Čavis je proglašen nevinim, a Aleksu i Dereku su na kraju smanjili kaznu na 6 i 7 godina zatvora, zahvaljujući molbama i priznavanju krivice.

7. Leri Švarc

Leri Švarc
Foto: ilyke.co
Leri Švarc, koji je doživeo slavu svojom knjigom i tv filmom, bio je usvojeno dete sa teškim vaspitanjem. Ubrzo nakon rođenja, napustili su ga njegovi biološki roditelji, a on je ostavljen hraniteljskim porodicama i često je bio podvrgnut fizičkom zlostavljanju. Njegova poslednja usvajačka porodica bili su Robert i Ketrin Švarc, doboko religiozan i strog par. Tenzije su porasle u Švarc domaćinstvu zbog sukoba između njihovih stavova i problema između Lerija i njegova dva usvojena brata. Tenzije su došle do vrhunca kada je 17-godišnji Leri zvao policiju da prijavi da su Robert i Ketrin pretučeni i izbodeni na smrt. Leri je okrivio njegovog brata Majkla, koji je imao psihičkih problema, ali su kod Lerija pronašli krvave tragove i otiske, nakon čega se izjasnio da je kriv i bio osuđen na 20 godina zatvora, od kojih je 8 proveo na uslovnoj slobodi. 1991 godine bio je optužen za jedno drugo ubistvo, kada je u pljački izbo čoveka na smrt.

8. Ćijo Aizava

Ćijo Aizava
Foto: ilyke.co
Suđenje Ćijo Aizave je istorijski slučaj u Japanu, jer je podstakao Vrhovni sud Japana da promeni zakone o oceubistvo i matricidu. To je bio prvi put da su ikada proglasili zakonski akt neustavnim. Zlostavljana skoro celog svog života, Ćijo je rodila čak petoro dece sa svojim ocem. Kada se zaljubila u prijatelja i želela da se uda za njega, otac ju je zaključao u kući, odbijajući da joj dozvoli da ode. Aizava nije vide izlaz iz toga i zadavila je svog oca na smrt 1968. godine. Konfučijanska filozofska osnova poštovanja čovekovih roditelja, odigrala je veliku ulogu u kome se oceubistvo smatra gnusnijim od ubistva stranca. Osuđena je na 2 i po godine teškog rada.

9. Sara Džonson

Sara Džonson
Foto: ilyke.co
2003. godine, Alan i Dajana Džonson pronađeni su mrtvi, oboje upucani puškom. Njihova 16-godišnja ćerka, Sara, bila je u kući, iako je bila živa. Policija je pronašla ključne dokaze -krvavi ogrtač i dve rukavice sa DNK u kamionu za smeće koje je skoro napustilo područje. Osumnjičeni je bio ilegalni imigrant po imenu Bruno Santos, sa kojim se Sara viđala, ali primetili su da je Sara delovala sasvim bezbrižno nakon ubistava. Nakon što je promenila svoju priču nekoliko puta i nakon što su pronađeni njeni DNK otisci, tužioci su utvrdili da je ona htela da bude sa Santosom, ali su joj roditelji branili. Samo nekoliko dana pre ubistva, njen otac je zapretio da će da prijavi Santosa policiji zbog afere sa njegovom ćerkom. Osuđena je na dve doživotne robije bez mogućnosti pomilovanja.

10. Mari Robards

Mari Robards
Foto: ilyke.co
Mari je bila odličan student i poslednja za koju bi se sumnjalo na ubistvo. Kada je njen otac umro 1993. godine, autopsija nije našla ništa neobično, verujući da je umro prirodnom smrću. Ako ne zbog krivice koji je prevazišla, 16-godišnjakinja bi se izvukla sa onim što je tužilac nazvao "savršen zločin." Mari je počinila krađu barijum acetata, hemikalije za boje i fleke, koje je sipala svom ocu u hranu. Mari je priznala ubistvo jednoj od svojih prijateljica dok su čitali "Hamleta" i zaklela se na tajnost. Ali devojka se obratila policiji i nakon obavljanja testova, saznalo se da je kriva. Rekla je policiji da ga je ubila jer je htela mirno da živi sa majkom, iako su bili razvedeni i da joj je namera bila samo da mu bude muka. Osuđena je na 28 godina zatvora.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email