None
12 0 1 0

Tibetanski horoskop otkriva kako da pronađete svoj tajni put ka unutrašnjem miru i sreći... tačnije od ovoga stvarno ne može!

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
Jan 05, 2017

Svaki horoskopski znak ima različite stvari koje mu izazivaju stres i način na koji ga se oslobađa takođe. Saznajte i vi najbolju tehniku koja je bazirana po vašem horoskopskom znaku, prema tajnama tibetanskih mudraca.

Ovan, 21. mart - 19. april

Ovan, 21. mart - 19. april
Foto: izodiacsigns.com
Ovnovi žive brzo i retko dolaze do daha da bi primetili male stvari u životu. Oni se zbog ovoga mogu opeći, osim ako se ne odmore od škole ili posla. Vi imate toliko energije koju nosite tokom nedelje, ali kada vam nestane energije, imate osećaj kao da ste druge izneverili. Želite sve punom snagom, ali morate da usporite ponekad. Uzmite bar jedan slobodan dan preko nedelje i povratite svoju energiju.

Bik, 20. april - 20. maj

Bik, 20. april - 20. maj
Foto: izodiacsigns.com
Vi imate jaku radnu etiku i želite sve da rešite na vreme. Teško vam pada neuspeh i umesto da to vidite kao šansu za napretkom, vi to vidite kao vašu nesposobnost. Ne volite da se mešate u tuđa osećanja, a ni da ih povređujete. Za vas je efikasna tehnika da malo popustite prema sebi i da vas ne uzbuđuju sitnice. Takođe, ne zaboravite da nemate kontrolu nad time kako će drugi reagovati na vaše reči; samo vi možete da kontrolišete situaciju.

Blizanci, 21. maj - 20. jun

Blizanci, 21. maj - 20. jun
Foto: izodiacsigns.com
Vi ste veoma dinamični i kompleksni znak koji brzo menja mišljenja. Uvek razmišljate, što može da doovede do stresne situacije. Uživate u dobrim razgovorima i imate vedar duh. Želite da vodite zabavan život i da budete sa drugima koji imaju istu energiju. Vaš um može da vam izazove sTres, zbog toga budite aktivni kako biste ga se rešili. Vi ste veoma društveni i zato vam odgovara bilo koja aktivnost.

Rak, 21. jun - 22. jul

Rak, 21. jun - 22. jul
Foto: izodiacsigns.com
Vas često ne razumeju i lako vas povrede, zbog čega se često povučete u svoju ljušturu umesto da kažete ono šta osećate. Vi želite da se osećate bezbedno i kada to niste, onda se stvara stres koji, kada se prelije, otkriva vaša prava osećanja. Umesto što pružate drugima sigurnost, pružite je sebi. Praktikujte duboku meditaciju i radite ono što volite. Podelite svoju majčinsku energiju sa drugima - volontirajte ili radite bilo šta što je u vezi sa drugima.

Lav, 23. jul - 22. avgust

Lav, 23. jul - 22. avgust
Foto: izodiacsigns.com
Lavovi žele kontrolu nad svim stvarima u životu i ne vole kada ne znaju kako će se odviti stvari. Vole da su u centru pažnje i da su vođe u svemu, bilo da je posao ili privatan život. Treba da naučite kako da pustite stvari da idu svojim tokom, umesto što preuzimate vođstvo nad svakim aspektom života. Tražite obožavanje i poštovanje od drugih, ali morate i vi dati isto za uzvrat.

Devica, 23. avgust - 22. septembar

Devica, 23. avgust - 22. septembar
Foto: izodiacsigns.com
Vi takođe mnogo razmišljate na logičan način i trudite se da je svaki deo života najispunjeniji. Bez smišljanja nekog plana, vi postanete stresni. Ponekad ste vrlo kritični prema sebi i uživate u profesiji koja zahteva punu pažnju. Rešavate probleme sa lakoćom i pomažete drugima. Međutim, srž vašeg problema je teško pronaći. Vi lepo stavljate vaše misli na papir, a da pritom ne proučavate druge i sebe.

Vaga, 23. septembar - 22. oktobar

Vaga, 23. septembar - 22. oktobar
Foto: izodiacsigns.com
Vi ste pod stresom kada vas drugi tretiraju nepravedno. Mrzite sukobe i provešćete sate razmišljajući ko je povređen i kako treba rešiti problem. Vage su znak ravnoteže, na kraju krajeva, ne volite da ništa ostane nerešeno ili da se izmakne kontroli. Vi ste sjajni u stvaranju harmonije i drugi uživaju pored vas. Druge tretirate dobro, ali to nije uvek obostrano. Ako vas neko nervira, uzvratite mu kratkom merom i da bude sa poentom. Vaša priroda će vas čuvati dalje od sukoba.

Škorpija, 23. oktobar - 21. novembar

Škorpija, 23. oktobar - 21. novembar
Foto: izodiacsigns.com
Škorpije, kao rakovi, su osećajni i kriju svoja osećanja u ljušturama. Užuivaju u svojoj privatnosti i generalno ne vole da budu okruženi glasnim ili nepromišljenim ljudima. Mogu da budu zlopamtila i da se svete. Zbog toga budite otvoreni ako vam nešto smeta i ne dozvolite drugima da vam toliko ulaze pod kožu.

Strelac, 22. novembar - 21. decembar

Strelac, 22. novembar - 21. decembar
Foto: izodiacsigns.com
Strelčevi moraju da su večito u pokretu kako bi pronašli mir. Ne vole da im se govori šta da rade i osećaju stres kada moraju da prate pravila koja odrede drugi. Veoma su nestrpljivi, impulsivni, sporadični i ne vole situacije u kojima moraju da deluju "pravilno" ili da se ponašaju po tuđim standardima. Vi morate češće da boravite napolju i da ste u pokretu kako se ne biste osećali ograničeno.

Jarac, 22. decembar - 19. januar

Jarac, 22. decembar - 19. januar
Foto: izodiacsigns.com
Vi imate velika očekivanja za sebe. Ponekad radite previše i ne obraćate pažnju na svoje potrebe. Volite da govorite drugima šta da rade i često im se mešate u živote. Kao lavovi, morate da budete pod kontrolom. Međutim, život ne ide uvek po planu i treba da zapamtite da se nekad opustite. Ne shvatajte posao previše ozbiljno, zabavite se malo.

Vodolija, 20. januar - 18. februar

Vodolija, 20. januar - 18. februar
Foto: izodiacsigns.com
Vi ste duhoviti, inventivni i avanturisti. Vi ne živite po tuđim pravilima, jer bi vas to potpuno slomilo. Puni ste uzbuđenja i uvek pokazujete da uživate, šta god da radite. Međutim, umete da budete pomalo emotivno nestabilni i ne dozvolite drugima da njihova mišljenja imaju uticaj na vas. Ne volite kada vam neko kaže da niste u pravu i ne dozvoljavate emocijama da vam stanu na put. Zapamtite da nije sve kao što ste vi zamislili i pustite da stvari teku.

Ribe, 19. februar - 20. mart

Ribe, 19. februar - 20. mart
Foto: izodiacsigns.com
Vi ste veoma tajanstveni, kreativni i ne volite da budete u centru pažnje. Osećaj da ste izloženi drugima vas čini stresnim i osećate mučninu od negativne energije kada vam neko narušava mir. Volite tihu atmosferu i stidljivi ste prema drugim ljudima. Treba da odvojite više vremena za sebe i da naučite kako da se odbranite od negativne energije.
Image source: izodiacsigns.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email