None
9 0 1 0

TAJNE VESELIH LJUDI: 8 tajni za veseo i srećan život, koje niste znali

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
Oct 15, 2015

Otkrivamo 8 najbitnijih tajni nasmejanih i pozitivnih žena:

Stvaranje sreće kao navike sasvim je moguće i izvodljivo. Ali, baš kao i bilo kakvo drugo preusmeravanje u životu, mali, suptilni koraci često donose najveće “nagrade”. Saznajte koje su to super suptilne navike srećnih žena.

One razmišljaju srcem

Umesto da pokušavaju da reše problem preteranim analiziranjem, zabrinutošću ili da se izlažu stresu, srećne žene veruju savetima svog srca. One se uvek oslanjaju na svoja osećanja i intuiciju.

One vole proces

Istinski srećne žene razumeju da je “putovanje” nagrada. Proces postizanja ciljeva je putovanje. One su naučile da su “ovde” i “sada” najvažniji delovi života. Kada ste u potpunosti svesni procesa, tada se i možete osećati živima i radosnima.

Njih zanima nepoznato

Umesto da se boje nepoznatog ili da se brinu oko toga šta će se desiti, srećne žene se fokusiraju na ono što žele i poduzimaju korake ka ostvarivanju toga. One su znatiželjne oko toga šta im život nosi i puštaju da se on odvija prirodnim tokom.

Ulažu više vere u ljubav nego u strah

Srećne žene koriste svoju snagu i fokusiraju se na ono u čemu su dobre. One znaju da je njihov talenat snažniji od njihovih strahova. I, one biraju srećne misli i percepciju umesto reakcija baziranih na strahu.

Praštaju sebi zbog osuđivanja drugih

Da, srećne žene i dalje osećaju ljubomoru i sklone su, s vremena na vreme, da osuđuju druge. Razlika? One to brzo prevazilaze. Poređenje sebe s drugima deo je ljudske prirode, ali srećne žene praštaju sebi i drugima te biraju da ih navedene emocije ne drže dugo. Takođe, one pokazuju ljubav i saosećanje prema ljudima koji ih povrede. Kada možete oprostiti sebi i drugima, osećaćete unutrašnji mir.

One menjaju svoj način razmišljanja

Srećne žene cene razvoj i kontrast koji dolazi sa življenjem života punim plućima, što znači da menjanje načina razmišljanja nije korak unazad već korak napred. Menjanje načina razmišljanja, od odabira karijere, veze, mesta u kojem živite pa čak i menjanja snova zapravo predstavlja poštovanje vašeg unutrašnjeg kompasa.

One puštaju ljude iz svog života

Srećne žene ostavljaju iza sebe situacije i stvari koje ih vuku unazad, uključujući i ljude. One se ne boje da okrenu leđa lošim ljudima ili vezama. One jednostavno prepoznaju da neki ljudi nisu vredni da budu deo njihovog života. Srećne žene se okružuju podrškom, uključujući ljude koji veruju u njih.

One shvataju važnost porodice

Bez obzira na sve, na kraju imamo svoju porodicu. Uprkos našim razlikama, porodica je najvažniji deo života. Bilo da ste bliski sa članovima uže porodice ili porodicom vaših prijatelja, oslanjanje na ljude koje volimo i međusobno podržavanje od suštinskog je značaja za ispunjen život.

(Fokuzz.com / zenskikutak.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email