None
5 0 1 0

SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA: Bogata devojka mu je slomila srce zato što je bio siromašan... 10 godina kasnije su se ponovo sreli, nećete verovati šta se tada desilo

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Sep 26, 2015

Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje!

Siromašni momak je bio zaljubljen u ćerku bogataša. Jednog dana ju je zaprosio, na šta je ona odgovorila "Ti mesečno zarađuješ koliko ja dnevno potrošim. Kako ja mogu biti sa tobom?" Iz nekog razloga, momak nije mogao da je zaboravi.

Prošlo je 10 godina

Prošlo je 10 godina
10 godina kasnije, sreli su se u jednom tržnom centru. Odmah mu je prišla i rekla " Hej, pa to si ti! Kako si? Sada sam udata i da li znas da je plata mog muža 15.700$ mesečno? I veoma je pametan!"

Čovek je zaplakao...

Čovek je zaplakao...
Čovekove oči su se napunile suzama kada je čuo kako govori žena koju je nekad voleo. Nekoliko sekundi kasnije, pojavio se njen muž. Pre nego što je dama uspela da progovori, muž je rekao "Gospodine, tu ste! Upoznali ste moju suprugu"

Ovo je moj šef...

Ovo je moj šef...
Zatim se okrenuo ka svojoj supruzi i rekao "Ovo je moj šef. On vodi projekat od 100 miliona dolara na kom sam radio! I ako želiš da znaš nešto čudno o njemu, on je nekada voleo jednu žemu, ali nije mogao da osvoji njeno srce. Zbog toga je još uvek neoženjen!"

Šta je sve moglo biti...

Šta je sve moglo biti...
On je nastavio "Koliko bi bila srećna ta žena da se zapravo udala za ovog čoveka ovde?"
Žena je bila potpuno šokirana i u čudu, nije mogla ni reč da izgovori.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email