None
10 0 1 6

NIJEDAN MUŠKARAC OVO NIKADA NE BI PREVALIO PREKO USANA: Žene čeznu da čuju ove stvari, a muškarci ih ni u ludilu neće reći da ne bi ispali papučari

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Sep 23, 2016

Svaka žena voli stvari na svoj način, ali oko ovih se može složiti svaka od njih. Ne postoji žena koja barem jednom nije zamislila ovakvu situaciju.

1. Nadimak "slatka" umesto "privlačna"

Nadimak "slatka" umesto "privlačna"
Foto: thatviralfeed.com
Svako može nazvati devojku privlačnom i to često rade. Nestali su komplimenti kao što je "slatko" ili "prelepo". Ovo treba promeniti. Muškarac treba da kaže devojci da je prelepa u novoj haljini koju je kupila specijalno za sastanak ili da joj kaže kako je slatka kada grokće dok se smeje kada je nešto urnebesno. Ne treba vas zvati privlačnom, jer ste vi nešto više od toga.

2. Slatki šaljivi nadimci kojima naziva samo vas

Slatki šaljivi nadimci kojima naziva samo vas
Foto: thatviralfeed.com
Može vas nazvati bilo kako i samo on ima pravo to da radi! Zbog toga mu odgovorite sa pažnjom i posvećenošću. Istina. Koliko god glupo zvučalo, ako je urađeno iz ljubavi - nikada ne može biti glupo.

3. Suptilno pokazivanje naklonosti

Suptilno pokazivanje naklonosti
Foto: thatviralfeed.com
Zar nemate želju da vas iznenada uhvati za ruku, privuče sebi i poljubi vas nežno? Trebalo bi to da radi. Tada vam zaklecaju noge i veoma vam je neprijatno.

4. Kada vam peva

Kada vam peva
Foto: thatviralfeed.com
Ne morate da budete poznati pevač ili vrlo talentovana osoba da biste pevali voljenoj osobi. Vaš partner bi vam na ovaj način pokazao šta oseća. Njegov glas i posvećenost vama učiniće da se osećate kao da ste mu najbitnija osoba na svetu! Ako ne verujete, probajte!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email