None
1 0 1 0

SVAKA REČ JOJ JE NA MESTU: Pročitajte pismo koje je povređena žena poslala ljubavnici svog muža

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Oct 23, 2015

Slomljenog srca i razočarana, napisala je ovo pismo potpuno iskreno.

Pošto susret nije prošao baš najbolje, odlučila sam da se ipak izdignem iz situacije i prva “pružim ruku”. Odlučila sam da joj napišem pismo:

Ja sam još uvek udata za tog čoveka sa kojim živiš. Zato nemoj da se mešaš u naše stvari dok ne okončamo sve oko razvoda. To uključuje i posete moje dece, hvala lepo.
Ne moraš baš da čitaš sve poruke koje upućujemo jedno drugom. Neumesno je, bezobrazno, bolesno i tužno.
Prestani da se zanosiš da pokušavam da ga vratim. Ne hvala!
Ne nameći svoje prisustvo mojoj deci i ne trudi se da im budeš “druga majka”. Iznad svega, ne teraj tog čoveka da dragoceno vreme koje treba da posveti svojoj deci, deli sa tobom.
Primorana sam da te viđam samo zato što imam decu, pa te molim da, kada za to dođe vreme, ne glumiš neku manekenku i ne dolaziš napirlitana kako bi se takmičila samnom. Još je gore ako se pojaviš kobajagi sva zarozana od žalosti i punih usta izvinjenja.

Ne upadaj u razgovor koji se tiče samo mene i mog (još uvek) muža i oca moje dece. Ti nisi deo naše veze.
Ne očekuj od mene da imam obzira prema tvojm osećanjima, niti da ih stavljam iznad svojih ili moje dece. To se neće dogoditi nikad. Ti si mi apsolutno nebitna.
Ti si spavala sa mojim mužem i razorila moju porodicu. Šanse da ikada stekneš moje poštovanje su veoma mršave ili nikakve. Pogotovo ako radiš bilo šta sa ove liste. Ipak, možeš da pokušaš da mi dokažeš da si osoba vredna moje pažnje.

Najbolji savet koji mogu da dam nekome kao što si ti je: Nemoj nikada da budeš “druga žena”. U suprotnom ćeš dobiti baš ono što zaslužuješ – mog usranog muža. Čestitam!


(fokuzz.com / besnopile.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email