None
10 0 1 0

Evo šta zapravo muškarci žele a ne bi vam nikada priznali

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Apr 24, 2017

Muškarci vole da pričaju o mnogim stvarima, ali postoje neke od kojih ih je sramota da pitaju svoje voljene. Želimo sa vama da podelimo neku od ovih istina i razotkrijemo vam šta muškarci zapravo žele u vezi.

Kada vi preduzmete prvi korak

Kada vi preduzmete prvi korak
Foto: pinterest.com
On želi da razbije stereotip i da vi napravite prvi korak. Poljubite ga kada najmanje očekuje ili mu recite po koju nežnu ili nevaljalu reč. Verujte nam, biće prijatno iznenađen i moći ćete da nam se zahvalite kasnije.

Ljubavna boginja u vama

Ljubavna boginja u vama
Foto: tonyaleigh.com
Svaki muškarac ima fantazije o kojima ne priča. On želi da vi budete devojka koja će mu pomutiti razum, čak i oblačenjem nečeg privlačnog. Na njegovoj listi se nalaze i uski kostimi.

Slobodno vreme za sebe

Slobodno vreme za sebe
Foto: blogspot.com
Muškarcima je s vremena na vreme potrebno vreme u samoći ili slobodi. To ne znači da je ljut na vas ili da nešto nije u redu sa vašom vezom. On o tome ne govori, ali zaista želi da ima vreme za sebe, baš kao i vi!

Voli kada radite "muške stvari" sa njim

Voli kada radite "muške stvari" sa njim
Foto: ifcdn.com
On ide sa vama u šoping, pomaže vam da se odlučite za haljinu ili čak tračari sa vama jer vas to čini srećnim. Zato je prirodno da i vi malo radite "muške stvari" sa njim. Pokažite interesovanje da gledate sa njim utakmicu, kupite pivo ili obučete dres njegovog omiljenog tima.

Posebno oblačenje za njega

Posebno oblačenje za njega
Foto: pinimg.com
On ceni vaš prirodan izgled, ali muškarci generalno vole kada se malo doterate za njih, obučete privlačnu haljinu, namažete crveni karmin ili obujete štikle. Ne uvek, ali s vremena na vreme muškarac želi da vidi svoju devojku na ovaj način.

Nežnost

Nežnost
Foto: tripadvisor.com
Ovo nije samo ženska stvar - svaki muškarac s vremena na vreme želi malo nežnosti. Možda je stidljiv da vam kaže, ali voli kada ga zagrlite nakon napornog dana na poslu ili mu sporemite doručak u krevetu.

Kažite mu kako se osećate

Kažite mu kako se osećate
Foto: mariashriver.com
Kao žene, muškarci takođe umeju da budu nesigurni i tihi. Zato je dobra ideja da mu kažete šta vam je važno kako biste ga učinili neverovatno srećnim. On želi da mu pokažete svoju brižnost, kako bi pravilno postupao prema vama.

Da računate na njega

Da računate na njega
Foto: pinimg.com
On je ponosan kada može da vam bude podrška i voli da bude tu za vas kada vam je teško. Možda vam ovo ne govori, ali potajno se oseća srećno kada cenite njegova mišljenja i pitate ga za savet.

Mogućnost za pokazivanjem romantične strane

Mogućnost za pokazivanjem romantične strane
Foto: teen.com
Muškarci nikada neće priznati da imaju mekana srca. Ako vas voli, onda uživa da se mazi sa vama, poigrava sa vašom kosom i uživa u romantici. On je željan ovih malih stvari kao i vi.

Volite ga onakvog kakav jeste

Volite ga onakvog kakav jeste
Foto: tumblr.com
Iako ne želi da prizna, muškarac je spreman da se promeni kako bi vas impresionirao. Čak će promeniti stvari koje ne volite kod njega, ali potajno želi da ga volite takvog kakav jeste, jer niko nije savršen.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email