None
10 0 1 6

10 stvari koje će zakopati vašu vezu i brak daleko pre nego što ljubav između vas nestane

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Nov 30, 2016

Nijedna veza nije savršena, niti može funkcionisati ukoliko se na njoj ne radi. Obe strane moraju dati sve od sebe kako bi veza opstala. Ovo su 10 stvari kojih se moraju pridržavati oba partnera ukoliko žele zdrav odnos.

1. Prigovaranje u javnosti

Prigovaranje u javnosti
Foto: lifestyles.com
U vezi su obe strane jednake. Šta god želite da kažete jedno drugom, obavite to kao odrasli kod kuće između četiri zida. Nemojte prigovarati jedno drugom u javnosti, to uglavnom dovodi do raspadanja veze.

2. Duhovi iz prošlosti

Duhovi iz prošlosti
Foto: wittyfeed.com
Iznošenje negativnih utisaka i bola iz prethodne veze u sadašnju vezu je zabranjeno. Ovo će uništiti šanse da vaša sadašnja veza uspe. Počnite iznova. Ne dozvolite da vaša prethodna iskustva definišu vašu sadašnjost.

3. Ljubomora

Ljubomora
Foto: relationships.onehowto.com
Ljubomora ne dolazi u obzir, pogotovo ukoliko se radi o dugoj i ozbiljnoj vezi. Ukoliko vam partner ne da povoda za ljubomoru, ona ne bi trebalo da postoji. Ukoliko ipak iz nekog razloga ne verujete svom partneru, razmislite da li je ta veza uopšte za vas.

4. Intimni odnosi

Intimni odnosi
Foto: wittyfeed.com
Kada ljudi počnu da koriste intimne odnose kao sistem kazne ili nagrade, kreću opasnim putem. Ovo će povećati šansu da druga strana bude neverna ili će eventualno dovesti do završetka veze. Za vreme intimnih odnosa bi trebalo da iskažete svoja najdublja osećanja, da obe strane budu srećne i zadovoljne.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email