None
17 0 1 12

17 trikova za zavođenje kojima ćete privući i izludeti apsolutno svakog muškarca kojeg ikada poželite (broj #13 će svakog dovesi do ludila)

Podeli
Društvo
Sanja O.
Društvo
Nov 17, 2016

Ženska zavodljivost može biti veština koja je za neke nedostižna, a u nekim slučajevima i krajnje jednostavna. To je žensko nasleđe od momenta kada su rođene, ali neke žene jednostavno ne umeju to da iskažu na pravi način. Pogledajte ovih 17 trikova i muškarci prosto neće moći da vam odole!

1. Kada žena blago zagrize usnu

Kada žena blago zagrize usnu
Foto: brightside.me
Deca rade sličnu stvar kada su uzbuđena ili kada se uplaše, što stvar čini još simpatičnijom. Kada ovo uradite pred muškarcem, on će osećati nežnost prema vama, a u istvo vreme ćete obratiti pažnju na vaše usne.

2. Neobičan izgled

Neobičan izgled
Foto: blog.vpfashion.com
Kada muškarac primeti ženu koja odskače, on odmah dobije želju da je upozna. Kreativni ljudi privlače svakog, zar ne? Tetovaže ili plava kosa su odličan izgovor da neko započne razgovor.

3. Naočare

Naočare
Foto: brightside.me
Naočare će vašem imidžu dati dozu strogoće i nepristupačnosti, koja zapravo privlači muškarce kao magnet. Takođe se možete igrati, ukoliko flertujete, i gledati preko naočara.

4. Glatka koža

Glatka koža
Foto: qph.ec.quoracdn.net
Ne postoji nešto privlačnije od žene sa glatkom kožom. Žene nisu počele uklanjati dlačice još u doba drevnih cilivilijacija bez potrebe.

5. Stroga frizura

Stroga frizura
Foto: brightside.me
Ovakva frizura će u isto vreme učiniti da izgledate poslovno, a takođe i veoma privlačno. Na ovaj način pokazujete svoj vrat i uši koji su inače prikriveni kosom.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email