None
17 0 1 0

17 trikova za zavođenje kojima ćete privući i izludeti apsolutno svakog muškarca kojeg ikada poželite (broj #13 će svakog dovesi do ludila)

Podeli
Društvo
Sanja O.
Društvo
Nov 17, 2016

Ženska zavodljivost može biti veština koja je za neke nedostižna, a u nekim slučajevima i krajnje jednostavna. To je žensko nasleđe od momenta kada su rođene, ali neke žene jednostavno ne umeju to da iskažu na pravi način. Pogledajte ovih 17 trikova i muškarci prosto neće moći da vam odole!

1. Kada žena blago zagrize usnu

Kada žena blago zagrize usnu
Foto: brightside.me
Deca rade sličnu stvar kada su uzbuđena ili kada se uplaše, što stvar čini još simpatičnijom. Kada ovo uradite pred muškarcem, on će osećati nežnost prema vama, a u istvo vreme ćete obratiti pažnju na vaše usne.

2. Neobičan izgled

Neobičan izgled
Foto: blog.vpfashion.com
Kada muškarac primeti ženu koja odskače, on odmah dobije želju da je upozna. Kreativni ljudi privlače svakog, zar ne? Tetovaže ili plava kosa su odličan izgovor da neko započne razgovor.

3. Naočare

Naočare
Foto: brightside.me
Naočare će vašem imidžu dati dozu strogoće i nepristupačnosti, koja zapravo privlači muškarce kao magnet. Takođe se možete igrati, ukoliko flertujete, i gledati preko naočara.

4. Glatka koža

Glatka koža
Foto: qph.ec.quoracdn.net
Ne postoji nešto privlačnije od žene sa glatkom kožom. Žene nisu počele uklanjati dlačice još u doba drevnih cilivilijacija bez potrebe.

5. Stroga frizura

Stroga frizura
Foto: brightside.me
Ovakva frizura će u isto vreme učiniti da izgledate poslovno, a takođe i veoma privlačno. Na ovaj način pokazujete svoj vrat i uši koji su inače prikriveni kosom.

6. Žene u muškim košuljama

Žene u muškim košuljama
Foto: coed.com
Kada devojka nosi košulju svog momka, na neki način mu govori: "Želim tvoju košulju blizu sebe." Muškarac razume da se to ne odnosi samo na košulju već i na njega samog.

7. Pogled preko ramena

Pogled preko ramena
Foto: brightside.me
Gledanje nekog preko ramena ima posebnu magiju. S dobrim razlogom su reklamni posteri prošlog veka baš ovako izgledali.

8. Samopouzdanje

Samopouzdanje
Foto: brightside.me
Kada žena koja je svesna svoje lepote uđe u prostoriju, odmah će privući pažnju većine pristunih. Međutim, važno je da žena nema previše samopozdanja, to bi bilo egoistično i odbojno.

9. Hodanje na štiklama

Hodanje na štiklama
Foto: stepbystep.com
Neke žene ne podnose štikle, a druge ne mogu zamisliti dan bez njih. Ukoliko žena odluči da nosi štikle, ona mora imati siguran hod, koji će je učiniti lepšom. U suprotnom će sva magija nestati.

10. Gola ramena

Gola ramena
Foto: brightside.me
Zaobljene majice, one koje koso padaju, probudiće kod muškarca želju da vas zagrli i zaštiti. Ovo takođe utiče na delikatnost i privlačnost izgleda žene.

11. Privlačan glas

Privlačan glas
Foto: megatopten.com
Muškarci su očarani dubokim glasovima kao što je bio glas Merilin Monro. Njeni savremenici prosto nisu mogli da odole njenom glasu.

12. Elegancija

Elegancija
Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com
Elegancija donosi savršenu ravnotežu, ne pokazuje žensku atraktivnost, ali je i ne sakriva. Elegancija predstavlja celu sliku žene, od njenog izgleda, do njenih manira.

13. Pune usne

Pune usne
Foto: brightside.me
Pune usne su jedan od najpoznatijih znakova atraktivnosti žene. Međutim, ukoliko vaše usne nisu pune, nemojte preterivati sa šmnikom, ovaj gesti će najverovatnije pokvariti utisak o vama.

14. Pege

Pege
Foto: brightside.me
One deluju veoma ženstveno, jer se povezuju sa detinjstvom. Nažalost, devojke često pokušavaju da ih se otarase i smatraju ih manom-

15. Prirodna šminka

Prirodna šminka
Foto: brightside.me
Veći deo muške populacije voli devojke sa prirodnom šminkom, a ne one sa više slojeva pudera i rumenila. Većina njih kaže da su prezadovoljni kada nas ugledaju bez šminke, iako mi tada nosimo toniranu kremu i maskaru, ali im to nećemo otkriti.

16. Sportske helanke

Sportske helanke
Foto: aliexpress.com
Helanke privlače pažnju na žensku siluetu. One doduše imaju više smisla kada se nose u teretani ili na trčanju, nego kada to nije slučaj. Ovo može poslužiti ženama kao motivacija za vežbanje.

17. Iskreno smejanje i osmeh

Iskreno smejanje i osmeh
Foto: brightside.me
Mnoge devojke misle da će široki osmeh pokvariti sliku o njima. U stvarnosti nije tako, muškarci obožavaju žene koje otvoreno iskazuju svoje emocije.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email