None
9 0 1 0

Roze lak nose nežne devojke, ljubičastu inteligentne i jake, a evo koju tajnu krije crveni

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Dec 26, 2016

Neke boje definitivno definišu naše prioritete. Možda vi mislite da je to samo boja, ali niste u pravu. Na primer, boja noktiju će mnogo toga otkriti o vama, boje su sinonim naše ličnosti. Saznajte šta to boja vaših noktiju može okriti o vama!

1. Bela boja

Bela boja
Foto: instagram.com
Ukazuje na čitoću i nevinost, a takođe na urednost i čistotu. Ove devojke su slatke, prijatne i pristupačne.

2. Crno

Crno
Foto: instagram.com
Ove osobe su misteriozne i zaintrigiraju svaku osobu u svom krugu. Zbog toga uvek imaju čitavu armiju pratilaca i udvarača oko sebe, ali je njihovu pažnju teško pridobiti.

3. Roze boja

Roze boja
Foto: instagram.com
Roze lak za nokte nose devojke koje su pravo oličenje ženstvenosti. Ako vam je ovo omiljena boja, to može značiti da ponekad umete biti preosetljivi.

4. Narandžasta boja

Narandžasta boja
Foto: instagram.com
Ove osobe vide čašu polupunom, a ne polupraznom. Radi se o zakletim optimistima. Njihova energija i kreativnost privući će pažnju drugih, tako da su devojke koje vole ovu boju uvek u centru pažnje svih muškaraca.

5. Ljubičasta boja

Ljubičasta boja
Foto: instagram.com
Devojke koje vole ovu boju su vrlo kreativne, samouverene i inteligentne. Njihov ritam je ponekad teško uhvatiti i njohova ogromna energija ponekad može uplašiti i odbiti muškarce.

6. Siva boja

Siva boja
Foto: instagram.com
Zaglavljeni na pragu između crnog i belog, radi se o neodlučnoj osobi koja nije voljna da rizikuje. Ipak, radi se o apsolutnim lepoticama kojima fali malo samopouzdanja.

7. Plava boja

Plava boja
Foto: instagram.com
Devojke koje vole ovu boju su odlučne i razumne. Iskrenost, poverenje i stabilnost glavne su osobine žena kojima je omiljena boja plava.

8. Žuta boja

Žuta boja
Foto: instagram.com
Ova boja simbolizuje Sunce i predstavlja novi početak. Devojke koje volu ovu boju ne plaše se novih izazova i uvek su spremne da rizikuju za ljude do kojih im je stalo.

9. Crvena boja

Crvena boja
Foto: instagram.com
Radi se o neustrašivim osobama koje ponekada mogu biti agresivne i nestabilne. Crvena boja takođe označava strast i toplotu i žene koje vole ovu boju poznate su kao najveće zavodnice.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email